Patchként adta ki az egyetlen, fura sort tartalmazó frissítést az EA

Patchként adta ki az egyetlen, fura sort tartalmazó frissítést az EA

Alighanem ez a megnevezés nem állja meg a helyét, és erre a közösség is őszintén reagált, újra leszólták a kiadót.

Nem ez az első olyn húzása az EA-nek, ami a közösség komoly nem tetszését váltja ki. Érthető, hogy nagyobb dolgokat már nem feltétlenül akarnak megváltoztatni a játékban, de egy nagyobb patchnek hívni az egy soros frissítésüket, már-már a pofátlanság határát súrolja. Már csak azért is, mert a Title Update névvel ellátott patchek általában a játékmenetre, de legalábbis a játék több szegmensére is egyaránt kisebb-nagyobb hatással szoktak lenni. Korábban az Overload Ball Side taktikán változtattak, esetleg a karrier módhoz nyúltak hozzá, na meg persze az Ultimate Teamet is meg szokták bütykölni. A mostani még jóindulattal sem nevezhető patchnek, mégis ebben a köntösben hívták fel rá a játékosok figyelmét, hogy érkezett valami a FIFA20-hoz.

A Twitteren megosztott posztra kattintók elég hamar rájöttek, hogy ez valamiféle április tréfa, de bizony a fejlesztők teljesen komolyan gondolták. Ha esetleg ez az egy sor valóban egy komoly és hasznos módosítás lenne, akkor a legtöbb embernek semmilyen problémája nem lenne, azonban ezt látván kiborult a bili:

  • Javították: időnként egy üres LaLiga Santander broadcast csomag maradt a képernyőn, amíg azt el nem váltották

Talán meg sem kellene említeni, de a játékosok nem hagyhatták ezt szó nélkül, és záporoztak a "haszontalan update" és a "semmi értelme az ilyeneket bejelenteni" sorok. Akadtak szarkasztikus személyek is: "Wow, csodálatos, hogy milyen fontos és mély frissítést kaptunk, köszi EA!". Mivel a FIFA21 lassan már aktuálisabb, mint a 20-as epizód, így aligha várható bármiféle komolyabb frissítés a jövőben. A további drámázást elkerülvén viszont a kiadótól érdemesebb lenne, ha nem a Title Update név alatt jelentetné meg az ehhez hasonló javításokat, mert sokkal nagyobb kárt okoznak a felcsigázott rajongók körében, mintha szép csendben csak fixálnák az ilyen hibákat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Hozzuk ki a maximumot a testalkatunkból egy öv segítségével!

Mindannyiunknak a kifogástalan megjelenés elérése a célja, arról viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy ez nem a tökéletes testről szól, hanem arról, hogy megbékélünk a fizikai adottságainkkal, és ebből próbáljuk meg a lehető legtöbbet kihozni az olyan kiegészítők segítségével, mint amilyen például az öv is.