Többen nerfekért kiáltanak: Túl erősnek tűnik az Umbral Glaive

Többen nerfekért kiáltanak: Túl erősnek tűnik az Umbral Glaive

A különleges képessége miatt egyre többször bukkan fel a tárgy.

A League of Legends kompetitív mérkőzésein rengeteg múlik azon, hogy milyen rálátást tudnak szerezni a csapatok az egyes célpontok felett. Egy jól időzített Baron bait, egy lesből támadás az ellenfél dzsungelében, vagy egy bázisra elhelyezett mély őrszem is segíthet abban, hogy a meccs gyorsan eldőljön. A wardok letakarítására egyelőre viszonylag kevés opció áll rendelkezésre a játékosok kezében, ezért kezdi átvenni az uralmat a metában az Umbral Glaive.

Az Árnypallos mindössze 2400 aranyból összerakható, amiért szép csomag statot kap cserébe a játékos. 50 AD, 10% CDR és 12 Lethality üti a hős markát, továbbá kap egy olyan egyedi képességet, amit semmi mással nem lehet megszerezni. Az Umbral Glaive 90 másodperces töltési idő mellett képes arra, hogy a legfeljebb 400 egységre megbújó wardokat és csapdákat felfedezze, amiket a közelharci és távolsági hősök egyetlen csapással le is takaríthatnak. Továbbá minden trapre és wardra tripla sebzést is biztosít a tárgy, amivel rengeteg időt lehet nyerni.

Általában az Umbral Glaive Senna és Pyke zsákjában landolt, de különleges hatása miatt egyre gyakrabban tűnik fel lövészeken is. Egy Draven, egy Varus, egy Talon vagy Zed, nyugodtan buildelheti ezt a tárgyat, nem veszít vele annyi erőt, sőt talán még hasznosabb tagja lehet a csapatnak. Hogy pontosan mit kéne nerfelni a tárgyon azt még a magasabb ELO-ban vitézkedő playerek sem tudják megmondani. Talán a passzívból kapott tripla sebzést kéne csökkenteni, ugyanis nem egyszer fordul elő az, hogy egy őrszem közelében aktiválódik a Blackout, majd a gyors takarításnak köszönhetően még három másik láthatatlan csapda is elveszik csak azért, mert túl gyorsan végigdarálja ezeket az Umbral Glaive.

Ti hogy látjátok az Árnypallos helyzetét? Szerintetek is kéne rá nerf?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted túl erős az Umbral Glaive?

  • 2 %
  • 62 %
  • 36 %