Elindult a Bundesliga és megjött az első 80-as csokor MOTM lap is

Elindult a Bundesliga és megjött az első 80-as csokor MOTM lap is

Hosszú idő után újra kaptak a FIFA20 játékosok Man of the Match kártyákat.

Nem is olyan régen az EA kiadta a Team of the Season So Far promóját, mely jelenleg is fut és melyben a szezon legjobb játékosai kaptak helyet. Mivel a koronavírus járvány miatt a sportélet szinte mindenhol leállt, a FIFA20-ban sem igazán lehetett új lapokat kiadni a valós futball teljesítmények hiánya nyomán. Azonban Németországban úgy döntöttek, hogy itt az idő megszüntetni a karantént, és újra útjára indították a Bundesligát, igaz zárt kapus meccseket rendeztek csak a 26. fordulóban.

Ez pedig magával hozta azt, hogy az EA Sports rögtön meg is állapította, hogy kik lettek a mérkőzés emberei. A Bundesliga TOTSSF után újabb SBC-k és Objectivek jöttek, melyekből a narancssárga színű lapokat lehet beszerezni. A Man of the Match felhozatalában 8 játékos kapott helyet, akiket szerda este fedtek fel a nagyközönség számára, és ez nem csak egy hagyományos kiadás, hanem azt is jelzi, hogy végre tényleg visszatérhet a rendes kerékvágásba a sportélet is.

Ráadásul Alassane Plea az eddigi legjobb kártyáját kapta meg, hiszen a Borussia M’gladbach támadója egy 87-es ratinget tudhat magáénak. Ehhez társulnak az olyan mutatók, mint a 89 Shooting, 85 Passing, 84 Pace, és a 85 Dribbling. Pluszban 4 csillagos Skill Moves-zal és 3 csillagos gyengébbik lábbal rendelkezik. Hozzá csatlakozik az élbolyba a 86-os Raphael Guerreiro. A Borussia Dortmund balszélsőjének a lapjára nem kisebb értékek vannak írva, mint: 90 Dribbling, 87 Passing, 83 Shooting, és 81 Pace.

Azért rajtuk kívül is akad még néhány futballista, akik közül lehet válogatni: Kerem Demirbay, Benjamin Havard, Florian Muller.

A teljes lista:

  • GK Florian Muller (FSV Mainz 05) 81 OVR
  • LWB Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund) 86 OVR
  • RB Benjamin Pavard (Bayern München) 82 OVR
  • CM Demirbay (Bayer 04 Leverkusen) 84 OVR
  • ST Alassane Plea (Borussia M’gladbach) 87 OVR
  • ST Vedad Ibisevic (Hertha BSC) 81 OVR
  • ST Junior Negao (Ulsan Hyundai) 77 OVR
  • ST Harvard Nielsen (SpVgg Greuther Fürth) 78 OVR

Az új FIFA 20 Man of the Match lapok csak bizonyos csomagokban érhetőek el, és mindössze csak 1 hétig lesznek jelen. Természetesen most őket a piacon is meg lehet találni, szóval, aki szeretne valamelyikükre lecsapni, az ne habozzon és nézzen szét a játékban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!