Ezzel a 3 mides hőssel rankedezz LoL-ban!

Ezzel a 3 mides hőssel rankedezz LoL-ban!

Eltérő stílust képviselnek a LoL 10.10-es patchének legjobb mides hősei.

Május 27-én élesedik a szervereken a 10.11-es LoL frissítés, de várhatóan nem változik túl nagy mértékben a mides meta. Az alábbi három hős tökéletesen megállja a helyét a középső ösvényen, sőt akár váltogathattok is köztük attól függően, hogy mire van szüksége a csapatnak.

Galio -  A hatalmas tank

Passzívjából adódóan megéri neki rengeteg magic resistet buildeni, ami nemcsak abban segít neki, hogy túlélje a legádázabb küzdelmeket, hanem sebzést is biztosít számára. Akár a semmiből is megérkezhetsz az oldalsó ösvényekre, elég nagy távolságból tudod elcastolni az ultit, ami sebez, CC-z és még pajzsot is biztosít. Nem túl bonyolultak a képességek sem, de a tauntot érdemes jól időzíteni, mivel egyetlen szép akcióval magadra haragíthatod az ellenfél legfontosabb láncszemét, akit utána akár te magad is leburstölhetsz. 

Kassadin -  A late game ura

Egyetlen cél kell, hogy a szemed előtt lebegjen. Juss el valahogy a 16-os szintig, miközben a csapatod és a bázisod nem hullik darabokra. Ha ezt sikeresen abszolváltad, akkor indulhat a pusztítás, amiben hatalmas segítséget nyújt a Seraph's Embrace, a Rod of Ages és a nem létező töltési idő, ami az ultin van. Ösvényfázisban könnyedén büntethető a közelharci mágus, de hatos szinttől gyakorlatilag nem lehet gankelni. Órási sebzés, mobilitás és végtelen mana. CC-je bár nincs, a Q-ból származó megszakítás és az E lassítása elég ahhoz, hogy levadászd a célpontokat.

Talon - Az AD-s orgyilkos

Ha túl sok az AP a csapatban, akkor jöhet a fizikai sebzéshordozók egyik legjobbja a középső ösvényre. Zed és Yasuo mellett Talonra lehet ebben a tekintetben számítani, aki meg is hálálja a bizalmat. Tiamat után nagyon egyszerű farmolni, a Mobility Bootsnak és az E-nek köszönhetően könnyedén segíthetsz az oldalsó ösvényeseknek is. Elkapni nagyon nehéz, a lesből támadást lehetetlen érdemben megelőzni. Rengeteg wardot kell kipakolni ellene, de a jelentős mozgási sebesség/Umbral Glaive miatt ez sem mindig garancia a sikerre.

Ti milyen mides hősöket választotok leggyakrabban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen típusú hősökkel szeretsz midezni?

  • 5 %
  • 21 %
  • 9 %
  • 19 %
  • 46 %