Ezek a Honor 5 jutalmak várnak a LoL játékosokra ebben a szezonban

Ezek a Honor 5 jutalmak várnak a LoL játékosokra ebben a szezonban

Legalább ingyen vannak, de ennél több pozitívum nem igazán mondható el róluk.

A barátságos, csapatjátékos és más pozitív jelzőket halmozó játékosok már előre dörzsölhetik a tenyerüket, ugyanis a League of Legends hivatalos teszt szerverére, a PBE-re megérkeztek a Honor 5 jutalmai. Ezúttal két chroma és két ikon vár azokra, akik maximumra pörgetik ezt a kategóriát, valamint nem részesülnek semmilyen tiltásban. A Honor 5 rewardok mellett befutott az Astronaut Gnar aranyban úszó új artja is, valamint néhány további chroma és ikon is.

Medieval Twitch (Amethyst Quartz)

Grey Warwick (Rose Quartz)

Grey Warwick Rose Quartz Chroma Ikon és Medieval Twitch Amethyst Chroma Ikon

A rózsakvarc és az ametiszt is egy gyönyörű ásvány, de kiváló kérdés, hogy miért ilyen árnyalattal dobták fel a két különleges hőskinézetet. Mivel teljesen ingyen van, ezért felesleges panaszkodni, inkább örülni kell neki, hogy a Riot Games ezúttal is megjutalmazza azokat a játékosokat, akik a megadott kategóriákban begyűjtik a Honor jelzőket a meccsek után.

A PBE-re a fenti tartalmakon kívül befutott öt Chrono Chroma (Astronaut Bardhoz, Astronaut Gnarhoz, AstroNautilushoz, Astronaut Poppyhoz és Astronaut Teemohoz), továbbá megérkeztek az ehhez passzoló ikonok is. Az új Űrhajós hőskinézete közül Bard, Gnar és Poppy is kap egyedi ikont és keretet, amit szintén ki lehet már próbálni a LoL teszt szerverén.

A Chrono Chromákat és a többi PBE-re érkezett kozmetikai tartalmat az alábbi galériában megtekinthetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked melyik Honor 5 Chroma tetszik jobban?

  • 12 %
  • 4 %
  • 76 %
  • 8 %