Nem szóltak róla, de megérkezett a

Nem szóltak róla, de megérkezett a "Your Shop" a LoL kliensbe

Egy kellemes meglepetés a hét végére. 

Általában a Riot Games csak ritkán jelenti be előre, hogy megnyílik a kliensen belüli különleges üzlet, a "Your Shop". Ezúttal sem volt ez másképp, ugyanis magyar idő szerint péntek hajnalban megnyílt a bolt, hogy játékosok millió zúduljanak be az akciós hőskinézetek közé. 

A "Saját boltban" ezúttal is mindenkinek egyedi ajánlatok bukkannak fel, ami azt jelenti, hogy a játék próbál egy képet alkotni arról, hogy milyen stílusú hősök érdeklik leginkább az idézőt. Egy support main valószínűleg támogató karakterekhez kap akciós hőskinézeteket, egy "autofill" player a legtöbbet játszott posztjára, vagy ahhoz a bajnokhoz, akivel elég jó win rate-et tud felmutatni. Utóbbi találgatásnak tűnhet, de az elmondások alapján igenis van erre esély.

A limitált ideig tartó ajánlatokat egészen június 15-én 22:00-ig tudjátok megvásárolni magyar idő szerint. Ha olyan különös esettel találkoztok, hogy a kedvezményes ár magasabb, mint az eredeti skin ára, az nem a véletlen műve. Ebben az esetben a hőst is megkapjátok azért az RP mennyiségért, amit odarakott elétek a Riot. Érdemes alaposan átgondolni ezeket a leárazásokat, mivel könnyedén előfordulhat, hogy a "Your Shopban" található hőskinézetek közül több is töredékként megbújik a gyűjteményetekben. Nektek kell eldönteni, hogy narancs esszenciát vagy RP-t áldoztok-e arra, hogy a hőn áhított skint megszerezzétek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál a Your Shopban vásárolni?

  • 0 %
  • 9 %
  • 69 %
  • 22 %