Sima győzelemmel zárta a csoportköröket a magyar LoL válogatott

Nem tanúsított komolyabb ellenállást a belga csapat.

Két vereséggel a háta mögött várta a magyar LoL válogatott a belgák elleni összecsapást. Előzetesen tudni lehetett, hogy Belgium ötöse nem képvisel akkora erőt, ez beigazolódott Pareszék ellen is.

Már a legelső percben sikerült megölni BENZZnek Cho'Gathot, aki rálátás nélkül merészkedett be a bokorba. Innentől teljesen alárendelt szerepben volt a belga topos, de ez elmondható volt gyakorlatilag az összes többi ösvényről is. Kisebb meglepetésre a Teemo jungle volt az egyetlen, ami még úgy, ahogy tartotta magát, de a tudásbeli különbség hamar kijött a játékosok között. Mindenki nyomult előre a magyarok közül, nem foglalkoztak az objective-ekkel, minél hamarabb le szerették volna rendezni a Bo1-et. Egészen a 17. percig kellett várni arra, hogy ledőljön a belga Nexus, de egyetlen másodpercre sem volt reális esélye a silveres átlaggal rendelkező gárdának.

Győztes: Magyarország

Hamarosan kiderül, hogy elég lesz-e ez a győzelem a továbbjutáshoz, mivel a három csoportból összesen nyolcan jutnak be a rájátszásba. A legjobb harmadikok versenyében lehet esélye Sk1nzoréknak, hogy kivívják a jogot a playoffban való indulásra. A #StayHome European Nations Cup folytatódik a következő hetekben is, remélhetőleg a magyar LoL válogatottól sem kell elbúcsúzni a csoportkörök után.

Jótékonykodni az egész #StayHome European Nations Cup ideje alatt tudtok, adományaitokkal az Országos Mentőszolgálatot segíthetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!