Goge már a második selejtezőt nyerte, és Xboxon is nagy csata volt a Masters Pontokért

Goge már a második selejtezőt nyerte, és Xboxon is nagy csata volt a Masters Pontokért

A PS4-es mezőnyben Gogetinho nagyon belehúzott, a mostanival már duplázott, míg az Xboxos vonalon Boreszka, egy új győztes született.

A HUNESZ FIFA Masters második extra pontosztó versenyén is szép számmal jelentek meg az indulók. Itt van még lehetőség gyűjtögetnie a játékosoknak, hogy a szezon végén bekerüljenek a legjobb 16-ba (konzolonként ekkora a létszám), hiszen őket hívják majd meg az egy millió forintos összdíjazású verseny fináléjára. A négy pluszban meghirdetett versenyből már lement kettő, és most a második eredményei után már látszódik, hogy szoros a mezőny, de 1-1 jó eredménnyel még akár mindig oda lehet érni a fináléba jutást érő egyik hely valamelyikére.

Playstation 4

Itt az két hete már szintén nyerni tudó Gogetinho szerezte meg az első helyet, miután legyőzte a döntőben a DVSC Pro Clubs csapatának oszlopos tagját, GrislyJam22-t. A harmadik és negyedik helyen konyeadam és gerike végzett, így ők gyűjtöttek még nagyobb számú Masters Pontot.

Xbox One

Itt is szoros csata alakult ki a résztvevők között, az elődöntőben Boreszka és Nemes szerzett győzelmet, így lejátszhatták a 75 Masters Pontért az utolsó csatájukat. Ebből a párharcból most előbbi játékos jött ki jobban, de ellenfelének sem kell csüggednie. A két elődöntő vesztese szintén tovább gyarapította pontjai számát. de igazából a legjobb 32-ben mindenki szokott szerezni.

Az összesített ranglistát az alábbi, hivatalos weboldalon tudjátok megtekinteni. A további selejtezők időpontjai:

  • Június 6.
  • Június 20.

Te ott leszel a versenyen?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!