Kombinált LoL mini game készült, támadj és dodge-olj egyszerre a böngésződben

Kombinált LoL mini game készült, támadj és dodge-olj egyszerre a böngésződben

League of Legends - Ideális bemelegítéshez a tryhard rankedek előtt, challenger játékosoknak a hosszú matchmaking várakozáshoz.

Van a LoL közösségnek egy lelkes tagja, aki szintén imád alkotni, de ő nem cosplayekben, vagy fanartokban utazik, hanem mini játékokban. Swomptythesecond több ízben készített már olyan League of Legendshez köthető minijátékokat, amelyekben a képességeinket tesztelhetjük bármiféle program letöltése nélkül, hiszen az egész a böngészőben fut. Az egyik első játéka volt, ahol Yasuo képességeit kellett kikerülnünk, majd készített olyat, ahol Ezreallel és Xerath-tal harcolhattunk a Zedek és Teemok hada ellen.

Most egy újabb frissítést kapott az oldala, a most már nem kimondottan LoL hősökkel, de továbbra is az ő képességeikkel operáló játékban a cél ugyanaz, de ezúttal akár harcolhatunk és dodge-olhatunk is egyszerre.

I made a new League of Legends Training Tool from r/leagueoflegends

Természetesen nehézséget is lehet állítani, illetve kiválaszthatjuk azt is, hogy milyen dodge képességgel rendelkezzen a karakterünk. Dönthetünk Yasuo fala, Zed árnyéka, LeBlanc ugrása, valamint a Ghost lehetősége mellett.

Ha szeretnéd kipróbálni Te is a játék ezen verzióját, akkor IDE kattintva érheted el az oldalt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!