Katasztrofálisan indult az EBL S7 a Team Plague számára

Katasztrofálisan indult az EBL S7 a Team Plague számára

Nagyon nehéz helyzetből várja a folytatást a magyar bajnok.

Egy nagyszerű rájátszás után ismét magyar bajnoki címet ünnepelhetett a Team Plague csapata néhány héttel ezelőtt, ugyanis a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends fináléjában a Wonder Stag Esports nem bírt el Sk1nzorékkal. A WSE legyőzése óta nem kellett éles meccsen  bizonyítaniuk a plague-eseknek, ami meg is látszódott rajtuk az Esports Balkan League S7 zárt kvalifikációjának első meccsnapján.

Először a régió egyik legnagyobb múltú csapatával, az x25-tel akasztották össze a bajszot a magyar srácok, de hiába az early game-ben tökéletesen működő hősök (LeBlanc, Trundle, Sett), Kindred vezetésével mégis a szerbek ragadták magukhoz a kormánykereket. Dominálták az első percektől a meccset és nem engedtek teret BENZZéknek, hogy a late game-ben kijöjjön a bennük rejlő potenciál. Aphelios és Lulu bár erősödött, a mérkőzés túl hamar befejeződött a magyarok számára. A folytatásban egy jelentősen könnyebb ellenfél várt gellerékre, sikerült is kiépíteni egy jelentősebb előnyt az első 26 percben. Aztán a 27-ben felborult minden, mivel saját maguk estek a csapdába, amit a macedónoknak állítottak. Négy embert hoztak el nulláért, ezután megszerezték a Nashor erősítést is, ami elég volt ahhoz, hogy visszajöjjenek a meccsbe. A folytatásban Camille split push akcióira és Aphelios 3 tárgyas sebzésére nem érkezett válasz a Plague-től, így a második összecsapáson is elmaradt a győzelem.

A küzdelmeknek még nincs vége, a visszavágókon javíthat a magyar gárda, azonban az első hely szinte elérhetetlennek tűnik számukra. Esetleg a másodikat megcsíphetik egy jó hajrával, de ehhez a Respawnt mindenképpen feladásra kell kényszeríteniük. A mérkőzéseket élőben követhetitek a Fortuna Esports Twitch csatornáján, szurkoljatok a magyar bajnok LoL csapatnak! 

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.