Elmarad a 2020-as BlizzCon

Elmarad a 2020-as BlizzCon

Már áprilisban sejteni lehetett, hogy ez a rendezvény sem ússza meg.

A koronavírus-járvány kirobbanása óta nincsenek könnyű helyzetben a rendezvényszervezők. A gaming világ legnagyobb expóit sorra le kell mondani, vagy el kell halasztani a kialakult helyzet miatt, ez alól a Blizzard éves show-ja sem képez kivételt. A 2020-as BlizzCont biztosan nem tartják meg idén, de már tervben van, hogyan tudják kárpótolni a rajongókat.

A törlésről szóló hivatalos közleményt Saralyn Smith fogalmazta meg. Ebben az áll, hogy bár mindent megpróbáltak, az egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelő rendezvényt nem tudtak volna fedél alá hozni. A nemzetközi és helyi előírások folyamatosan változnak hétről hétre, de még mindig messze van attól a világ, hogy tömegeknek rendezzenek offline kiállításokat és bemutatókat. Nagyon nehéz döntést kellett meghozniuk, de hosszú egyeztetések után végül lefújták az őszre tervezett BlizzCont. 

Várhatóan 2021-ben, annak is az elején, minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy egy hatalmas online rendezvénnyel rukkoljanak elő a szervezők. A tervezés már folyamatban van, ahogy alakot öltenek a részletek, úgy számolnak majd be a rajongók felé az újabb és újabb információkkal. A gaming világ számára ez azt jelenti, hogy még hosszú hónapok vannak hátra addig, amíg ismét ledobja az atomot a Blizzard az olyan bejelentésekkel, mint a Diablo IV és az Overwatch 2.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!