Hirdetés

Egyetlen meccsre került a továbbjutástól a Team Plague az EBL S7 zárt kvalifikációjában

Sokkal jobb játékkal rukkolt elő a magyar LoL bajnok, meg is lett ennek az eredménye.

Hirdetés

Győzelmi kényszerből várta a K&H MNEB League of Legends bajnokságának első helyezettje a csoportkörök második napját az EBL hetedik szezonjának zárt selejtezőjében. Az ellenfelek nem változtak, ismét az x25 Esports és a Respawn Gaming állta az útják Sk1nzoréknak.

A Team Plague-nek nem az x25-öt kellett legyőzni ahhoz, hogy a továbbjutás elérhető közelségbe kerüljön, azonban mindent bele adtak a nagy múltú szerb csapat ellen is. Jobban kezdték a Bo1-et, de a korai előny igazán csak az elhozott sárkányok számában mutatkozott meg. Ebben a mutatóban nem érhette kritika a magyarokat, de hiába volt egy jól scale-elő Azir Sk1nzor kezében, valahogy nem akart megérkezni az a sebzés, amire szükség volt a csapatharcokban. Trundle toppal sikeresen tudtak split push akciókat végrehajtani a szerbek, amire nem volt valódi válasz a plague-esek kezében. Egy Ornn halál után megszerezték a Baront, amivel sikerült kiépíteniük egy jelentősebb aranykülönbséget, amiből már nem tudott visszajönni a Plague.

A Respawn Gaming ellen nem volt kérdés. Ha kikap a Team Plague, akkor végleg búcsúznak az EBL S7-től, ha nyernek, akkor még van esélyük a csoportból való továbbjutásra. Nagy lendülettel vetették bele a csapatok magukat a mérkőzésbe, de a kezdeti adok-kapokból a magyarok jöttek ki jobban. Ez gyorsan megfordult és már 4000 arannyal is vezettek a macedónok, amikor a 23. perc végén elkalkulálták magukat és nagyon fontos 5v5-öt buktak el. Ez megadta azt a löketet, ami segített a PLG-nek visszarázódni a meccsbe. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a Baron BENZZék keze által hullt el, ami már elég volt ahhoz, hogy az aranyelőnyt is a magyarok élvezhessék. A 37. percben mindent egy lapra tettek fel a macedónok, de BENZZért túl sok képességet áldoztak be, ami megbosszulta magát. Gragas és Syndra feltakarította az alacsony életerős ellenfeleket, ezzel a PLG megszerezte a nagyon fontos wint.

Mivel a csoport utolsó párharcában az x25 diadalmaskodott, így a Plague és a Respawn tiebreaker meccset játszhat, amin eldőlhet, hogy melyik gárda végez a csoport második, egyben továbbjutást érő helyén. A mindent eldöntő összecsapásra a mai nap 18:00-tól kerül sor, nézzétek élőben a Fortuna Esports Twitch csatornáját és szurkoljatok a magyar idézőknek!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted nyerni tud ma a Team Plague a Respawn Gaming ellen?

 • 89 %
 • 11 %
Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • kakaobab 1 éve
  gg
  0 0 Válasz
 • Pepe51 1 éve
  Sok sikert Srácok!
  0 0 Válasz
 • Pepe51 1 éve
  Valahol el lehet érni a streamet? mert a linken nincs live.
  0 0 Válasz
  • Komojtalan 1 éve Pepe51
   Ez az EBL egy vicc kategória, nem tudom minek játsszák, mert hogy a nézőknek nem az biztos.
   0 0 Válasz
  • Loemifar 1 éve Pepe51
   Offstream ment le a meccs, mi sem tudjuk mi történt...
   0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 éve
  hajrá srácok
  0 0 Válasz
 • Danee231 1 éve
  Hajrá srácok!
  0 0 Válasz
 • Quwer 1 éve
  Gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés