Újabb Kicsi legendák a láthatáron: Érkezik a TFT Galaxies Pass 2

Újabb Kicsi legendák a láthatáron: Érkezik a TFT Galaxies Pass 2

Szerencsére az ingyenesen megszerezhető tartalmak ezúttal sem maradnak el.

A Teamfight Tactics továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, amit mi sem tükröz jobban, hogy érkezik a Galaxies Pass II, ami újabb kozmetikai tartalmakkal töltheti fel a játékosok gyűjteményét. A League of Legends kliensén belül elérhető különleges játékmód legújabb eseménybelépője két változatban kerül majd be az éles szerverekre a 10.12-es frissítéssel, egy ingyenes és egy fizetős formában záporoznak hamarosan az emote-ok, robbanások, Kicsi legendák és arénák.

Az ingyenes változat jutalmainak megszerzéséért nem kell mást tennetek, mint játszani, játszani és játszani. A feloldható tartalmak nem túl izgalmasak, de egyetlen forintot sem kell rákölteniük, örülni kell annak, ami a markotok üti. A 10.12-es patch három új Little Legendset emel be az arénákba, amiket a tojásokból kaparinthattok meg.

Lightcharger Bellswayer Nixie

Az ingyenes Passból megszerezhetitek a különleges Dreadnova arénát, a Pass+ vásárlói az Odyssey világában épült küzdőtéren harcolhatnak.

A Star Guardian tematikájú Kicsi legenda csak a prémium játékosoknak jár, ami egy további nyomós érv lehet a gyűjtők számára, hogy beruházzanak a Galaxies Pass+-ba.

Nem kötelező farmolással tölteni az időt, ha nem szeretnétek, ugyanis a fizetős csomag feloldásakor azonnali jutalmak ütik a markotokat. Az Odyssey aréna azonnal hozzátok kerül, valamint az alábbi Star Guardian Sprite is választható lesz számotokra.

Ti tervezitek, hogy megvásároljátok a Galaxies Pass II fizetős változatát?

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál TFT-zni?

  • 50 %
  • 33 %
  • 17 %
  • 0 %