Leleplezte a Riot Games a LoL következő Hextech hőskinézetét

Leleplezte a Riot Games a LoL következő Hextech hőskinézetét

Ismét lesz mire elkölteni a Gemstone-okat.

A Drágakövekből kiváltható hőskinézetet maximálisan megadják azt a prémium érzést, amire az idézők vágynak. Ezeket a skineket kizárólag Gemstone-okból lehet megvásárolni, hiába van több százezer RP-d, az nem ér semmit ebben az esetben. Ami foltot hagy ezen a limitált koncepción, hogy egyszerűen kinyithatóak ezek a különleges vizuális effektekkel bíró kinézetek a Hextech ládákból, továbbá három töredék feláldozásával ki is pörgethetőek, ami miatt veszítenek értékükből. Hiába azonban ezek a körülmények, a Szurdokban valószínű nem sok Hextech skinnel találkoztok a mindennapok során, azonban itt egy újabb hős, aki megkapta ezt a tematikát.

Hextech Nocturne

Nocturne jelenleg egy népszerűtlen, de egész hatékony flex picknek számít. Alapból jungle-ben működik a legjobban, de egy-egy esetben akár midre is bevihető. A Q-val messziről lehet farmolni, a spell shield levédi a komolyabb CC-ket, a roamolási potenciál miatt a szélső ösvények is veszélyben érezhetik magukat a hatos szinttől. Az új skin teljesen feldobja a kicsit elavultnak tűnő modellt. Vadonatúj recall animációt, hangokat és vizuális effekteket kapott Nocturne, valamint a textúrákat is megváltoztatták.

Jelenleg a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szervén érhető csak el a Hextech Nocturne, de a 10.12-ben már a hivatalos kliensbe is bekerülhet.

Még több képet az új Hextech kinézetről az alábbiakban találtok!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.