Hirdetés

Leleplezte a Riot Games a LoL következő Hextech hőskinézetét

Ismét lesz mire elkölteni a Gemstone-okat.

Hirdetés

A Drágakövekből kiváltható hőskinézetet maximálisan megadják azt a prémium érzést, amire az idézők vágynak. Ezeket a skineket kizárólag Gemstone-okból lehet megvásárolni, hiába van több százezer RP-d, az nem ér semmit ebben az esetben. Ami foltot hagy ezen a limitált koncepción, hogy egyszerűen kinyithatóak ezek a különleges vizuális effektekkel bíró kinézetek a Hextech ládákból, továbbá három töredék feláldozásával ki is pörgethetőek, ami miatt veszítenek értékükből. Hiába azonban ezek a körülmények, a Szurdokban valószínű nem sok Hextech skinnel találkoztok a mindennapok során, azonban itt egy újabb hős, aki megkapta ezt a tematikát.

Hextech Nocturne

Nocturne jelenleg egy népszerűtlen, de egész hatékony flex picknek számít. Alapból jungle-ben működik a legjobban, de egy-egy esetben akár midre is bevihető. A Q-val messziről lehet farmolni, a spell shield levédi a komolyabb CC-ket, a roamolási potenciál miatt a szélső ösvények is veszélyben érezhetik magukat a hatos szinttől. Az új skin teljesen feldobja a kicsit elavultnak tűnő modellt. Vadonatúj recall animációt, hangokat és vizuális effekteket kapott Nocturne, valamint a textúrákat is megváltoztatták.

Jelenleg a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szervén érhető csak el a Hextech Nocturne, de a 10.12-ben már a hivatalos kliensbe is bekerülhet.

Még több képet az új Hextech kinézetről az alábbiakban találtok!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • morrison 1 hónapja
  az komoly
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Nem rossz
  0 0 Válasz
 • edy11HUN 1 hónapja
  Nem úgy volt hogy rework lesz? Akkor miért adnak ki a "régire" skint?
  0 0 Válasz
 • kamoneszon 1 hónapja
  na jó
  0 0 Válasz
 • istvan05 1 hónapja
  Remelem meg mas hosoknek is keszul a kozeljovoben hextech kiadas
  0 0 Válasz
 • Mazsimano 1 hónapja
  Nagyon klassz lesz
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?