Megvan a győzelem és a továbbjutás is a magyar LoL válogatott számára

Megvan a győzelem és a továbbjutás is a magyar LoL válogatott számára

Sima győzelemmel hangolódott a magyar csapat a rájátszásra. 

Már a mérkőzés előtt eldőlt, hogy az ukrán és a magyar válogatott is biztosan ott lesz a a #StayHome European Nations Cup egyenes kieséses szakaszában. Ennek fényében nem volt meglepő, hogy őrült nagy fiesztával rukkolt elő mindkét oldal. 

Az első percekben geller és BENZZ kisebb meglepetésre látványosan szenvedett az alsó ösvényen, azonban gyorsan helyre állt a világ rendje és a kezdeti hátrányt fokozatosan sikerült ledolgozniuk. A pingproblémák ellenére nem sikerült az ukránoknak jelentősebb előnyre szert tenni, Kubu vezetésével végig kontrollálták a meccset a magyar srácok. 24 perc alatt 55 gyilkosságot élvezhettek a nézők, amelyek között több is 1vX szituációban született meg. Paresz és Kubu megállíthatatlan volt a 10. perctől, de Sk1nzor is megrázta magát a szorosabb helyzetekben. Az ukránok csapatából csak Rek'Sai és Nautilus emelhető ki, ketten 15 gyilkosságot hoztak el a 21-ből, ami szép statisztikának tűnik, de valószínűleg nem örültek a társak annak, hogy egy támogatón van 6 kill.

A legjobb harmadikok között az első helyet, összességében a hetediket szerezte meg a magyar LoL válogatott a csoportkörök végén, ez azt jelenti, hogy biztosan ott lesznek a playoffban. Az ellenfelükre egyelőre még várni kell, de a következő napokban megszülethet a sorsolás, amit már annyira várnak a játékosok. Izrael, Csehország és Portugália végzett 3-3 győzelemmel, valószínűleg közülük kerül majd ki Magyarország ellenfele a rájátszás első körében.

Jótékonykodni az egész #StayHome European Nations Cup ideje alatt tudtok, adományaitokkal az Országos Mentőszolgálatot segíthetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a csoportkörökben a magyar LoL válogatott legjobbja?

  • 29 %
  • 57 %
  • 3 %
  • 6 %
  • 0 %
  • 6 %