Hirdetés

Elképesztő pillanatok: 1v5 Katarina, csúszkáló Zac passzív és megvadult Draven ulti

Még a legnehezebb helyzetekből is van kiút.

Hirdetés

Vannak olyan pillanatok a League of Legendsben, amik tulajdonképpen megismételhetetlenek. Szerencsére a kliensen belül most már mindenki számára elérhető a visszajátszás funkció, így nem maradhat le senki ezekről a különleges eseményekről. Az alábbiakban néhány olyan playt láthattok, amelyek valószínűleg soha nem ismétlődnek meg ebben a formában.

EUW Challenger Katarina 1v5

EUW Challenger Katarina unexpected 1v5 penta comeback after almost lost teamfight from r/KatarinaMains

Katarina nem tartozik a legkönnyebb hősök közé, mivel a valódi sebzést csak úgy tudja kiosztani, ha a harcok közepében ugrál a tőrökre. Egyetlen CC elég ahhoz, hogy azonnal nehéz helyzetben találja magát, de egy Challenger játékos nem esik kétségbe akkor sem, ha 1v5-ben kell megfordítania a csapatharcot.

Ryze ulti Zac passzívval

Apparently Ryze's Ult can teleport Zac's dead body, changing the destination of his blobs and their travel speed. from r/leagueoflegends

Ryze végső képessége képes arra, hogy elteleportálja a szövetséges lényeket és hősöket egy másik pontra, de a Zac halálakor megjelenő zselépacákkal összehozott interakcióra valószínű nem sokan számítottatok. A csúszkáló lila entitások különös látványt nyújtanak még a tapasztalt játékosok számára is.

Singed vs Illaoi (1v1)

How to sidestep illaoi as singed from r/leagueoflegends

Mindent is képes összemixelni a LoL legőrültebb vegyésze, azonban a fenti videóban nem a kémiai anyagok játsszák a főszerepet, hanem a tökéletes lábmunka. A csápok hiába csapkodtak töretlenül, a végén Illaoi húzta a rövidebbet.

Draven URF ulti

ahh yes, exactly as planned. from r/leagueoflegends

Első pillantásra furcsának tűnhet, hogy milyen íveket írnak le Draven pörgő baltái, de gyorsan leeshet a tantusz. Draven kezdőn megnyomta az R betűt, majd beleült a katapultba és kilőtte magát az ellenfél kék erősítésének közelébe. A pörgő balták először eltalálják az ellenfelet, majd elindulnak visszafele Draven irányába, csak közben a hős már épp a levegőben volt, ezért hirtelen irányt váltott az ulti.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
9 db hozzászólás
 • sziabarbi 1 hónapja
  Azta. Az a Katarina tud valamit.
  0 0 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Ryze ulti Zac passzívval az egyetlen, ami érdekes , szép és tanulságos volt. A többire nem érdemes egy szót se mondani, unbalace okok miatt, talán singed isis.
  0 0 Válasz
  • MrMeeseeks 1 hónapja Deathwing
   Ja persze.
   0 0 Válasz
 • moo 1 hónapja
  FUra volt
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  ez nagyon szép volt
  0 0 Válasz
 • Sythegore 1 hónapja
  Singed nem volt tiszta 1v1, az a jinx ulti sokat számított. A lábmunka azért tényleg szép volt. Az a ryze ulti az tiszteletet érdemel.
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Singed
  0 0 Válasz
 • XesiX530 1 hónapja
  Meg kérdezném a katarinától hogy hány meccse van a karakterrel.
  0 0 Válasz
  • Hasaki 24 napja XesiX530
   Én azt kérdezném meg van-e élete
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?