Neves művészekkel készült el az MK11 sztorimódjának szinkronja!

Neves művészekkel készült el az MK11 sztorimódjának szinkronja!

A Mortal Kombat 11 talán nem lett osztatlan siker, de mindenképp a franchise egyik legjobb darabjaként tartható számon. Egy csapat pedig most a teljes történetét leszinkronizálta, nem is akármilyen nevekkel a fedélzeten.

A NetherRealm Studios az MK9 óta minden verekedős játékát egy nagyon jól összerakott és remek sztorival fűszerezi meg. Ezt a sztorit végigjátszani és átélni első kézből elég felemelő élmény, és a legszuperebb dolog, hogy most ezt hazánkban magyarul is élvezni lehet. Hála egy elszánt csapatnak, akik egy elképesztő projekt képében összehozták a szinkront hozzá. Nem kisebb neveket sikerült megnyerni ehhez a munkához, mint a profi szinkronszínészek közül Radó Denise, Varga Rókus vagy Mikecz Estilla, de rajtuk kívül is olyan ismert személyek szólaltatták meg a karaktereket, mint Ganxsta Zolee vagy Abaházi Csaba.

Van olyan művész, aki több harcosnak is kölcsönzi a hangját, de ha belehallgattok, akkor rájöttök, hogy a hangmérnökök szuper munkát végeztek, és a legtöbb esetben teljesen passzolnak:

A teljes történet egyébként majdnem 3 és fél órát ölel fel, és az átvezető animációkból összeollózott filmszerű alkotás első másodpercétől az utolsóig magyarul végighallgatható. A csapat munkáját nagyon megnehezítette, hogy akadtak technikai problémák a folyamat közben, és úgy tűnt meghíusulhat a dolog, de végül mindent sikerült megvalósítani, amit az elején elterveztek.

Ez pedig nem minden, hiszen a Mortal Kombat 11-ben minden bunyó előtt amolyan párbeszédet folytatnak a harcosok egymással, és tervbe vették, hogy ezt a részét is teljesen magyarosítják. Ebbe még beletartoznak az egyes karaktereknek a végigjátszás utáni befejező ending videói is, szóval az MK univerzum egy jelentős szeletét teljes egészében magyarul lehet majd élvezni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!