Elszállt a WiLD, nem lesz magyar csapat az EBL hetedik szezonjában

Elszállt a WiLD, nem lesz magyar csapat az EBL hetedik szezonjában

Először fordul elő az EBL történetében, hogy nem lesz magyar csapat a csoportkörökben.

2017 őszén indult útjára a kelet-európai régió legnagyobb bajnoksága, az Esports Balkan League. Az első szezonban már ott volt az alapszakaszban a WiLD MultiGaming, Magyarország egyik legrégebbi LoL csapata. Azóta eltelt három év, lezajlott összesen 6 szezon az EBL-ben, de egy dolog biztos volt. A WiLD nélkül nincsen Balkán liga. Ennek a sorozatnak most vége, ugyanis kiszéék nem bírtak el se a Zero Tenacityvel, se a LvL Up esportscal. A két vereség után először rendezik meg a tornát úgy, hogy egyetlen magyar csapat sem lesz ott az EU Mastersért harcoló gárdák között.

A Z10 ellen a szépítés még összejött a teljesen megújult WiLDnak, azonban az Orrszarvúk ellen elfogyott a lendület. Egyszerűen játéktudásban, in-game kommunikációban és kritikus döntések meghozatalában nem tudtak felnőni ellenfeleikhez a Vadak, aminek meg is lett az eredménye. Óriási sikersorozat szakadt meg ezzel, de az élet nem áll meg. Kisze, Stylish és Sekkou köré felépülhet az új WiLD, mindhárom idéző nagyon tehetséges és már nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik, ami egy tökéletes kiindulási alap. A magyar mezőny jelenleg épp a generációváltás korszakában van, ezért a fiatalokra még nagyobb teher hárul majd a következő hónapokban és években.

A Team Plague a zárt selejtezőben, a WiLD MultiGaming az utolsó lépcsőfoknál kapitulált, sajnos ennél több most nem volt a magyar srácokban és a külföldi importokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!