Harmadik meccsen dőlt csak el a magyar LoL válogatott sorsa

Nem maradtak el az izgalmak a magyar LoL válogatott Izrael elleni összecsapásán.

Kubu ezúttal nem tudott részt venni a #StayHome European Nations Cup következő fordulójában, ezért a magyar válogatottnak "improvizálnia" kellett. Geller vette át a felső ösvényes szerepét, hextasy érkezett meg botra BENZZ mellé. A szokatlan összeállítás ellenére hatalmasat harcolt a csapat, azonban az izraeliek jobban koncentráltak az utolsó pillanatokban.

Egy félresikerült dive után hirtelen három gyilkosság is Apheliosnál landolt a Bo3-as széria első felvonásában, ekkora előny birtokában óriási fenyegetést jelentett az egész magyar csapatra Goshuujinn. Ivern és Morgana is nagyszerűen tudta kontrollálni a beérkező CC-ket és sebzést, ezért alig-alig lehetett csak olyan csapatharcot találni, amiben sikerült kiszedni az izraeli ADC-t. Szép lassan beért LeBlanc is, miközben Quinn tolta a felső ösvényt. A 4v5-ös harcokat is megnyerte Aphelios vezetésével Izrael, 1-0-ról várhatták a folytatást.

A második meccsen megfordultak az erőviszonyok és BENZZ Ezrealje kapott korai leadet. Óriási fölénybe került pillanatok alatt a magyar ötös, Paresz és BENZZ átgázolt az ellenfeleken. Tükörsima győzelmet arattak gellerék, azonban gyorsan elfogyott a lendület.

A mindent eldöntő, harmadik körben nagyon nem találta a helyét a Szurdokban geller és Sk1nzor, LorLor vezetésével záporoztak a gyilkosságok az izraeliek oldalán. BENZZ és Paresz volt, akik tartani tudták az egyre nagyobb előnyt kiépítő ellenfeleiket, de önmagában ez kevés volt. Hatalmas aranyelőnnyel, kisebb hibák után, de pontot tett Izrael LoL válogatottja a Bo3 végére. Holnap 21:00-tól a magyar CSGO válogatottnak lehet szurkolni, nézzétek az élő közvetítést az Esport1.hu weboldalán és az Esport1tv Twitch csatornán!

Jótékonykodni az egész #StayHome European Nations Cup ideje alatt tudtok, adományaitokkal az Országos Mentőszolgálatot segíthetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

s

Kövess Minket!