13 Xbox Series X játék kapott új trailert: AC Valhalla, Vampire: The Masquerade, Dirt5 és a többiek

13 Xbox Series X játék kapott új trailert: AC Valhalla, Vampire: The Masquerade, Dirt5 és a többiek

Nem húzták nagyon a műsort, szinte egymás után küldték harcba a bemutató videókat, melyek az új konzolgeneráció legelső, kedvcsináló játékait hivatottak még jobban bemutatni.

Az Inside Xbox vetítése nem sikerült rosszra, ugyanis 13 játékot ismertettek meg még jobban a rajongókkal. Legtöbben az Assassin's Creed Valhalla gameplay trailer miatt lőtték be a streamet, azonban - bár annak nevezték a videót - mégsem a játékmenet hagyományos ábrázolását kaptuk. Mindenesetre a bérgyilkosok sztoriján túl azért volt még jó néhány érdekes alkotás a palettán. Persze mindegyik itt látható cím az Xbox Series X-re lesz optimalizálva, ami káprázatos 4K-s felbontást, és gyors töltési időt jelent. Remélhetőleg.

A 13-ból 10 megkapta a Smart Delivery plecsnit, ami azt jelenti, hogy Xbox One-ra is be lehet majd szerezni, és ha valaki így tesz, akkor a Series X-re már nem kell külön kicsengetnie az lóvét, tehát amolyan ingyenes upgradeként megkapja az illető. Nézzük a felhozatalt:

Assassin's Creed Valhalla

Nos ez lenne az első "gameplay" trailer, bár elmondták az adás előtt, hogy konkrét játékmenetet nem fognak mutatni, de azért így is láthatóak brutális csatajelenetek. Elképesztő ostromokban vehetünk majd részt, miután elhagyjuk a havas Norvégiát, utunk közben egy holló kísér, aki akár magát Odint is ábrázolhatja.

Bright Memory Infinite

Ez egy amolyan hibrid FPS és action combat típusú játék. A brutális harcrendszeren túl menő verdával is csapathatjuk. Lövöldözhetünk benne kedvünkre, de aki a közelharcot szereti, ugyanúgy megtalálja a számításait. Csodálatosan fest a játék, és a trailer alapján ebben a vérengzés már-már művészetnek nevezhető.

Call of the Sea

Egy, az 1930-as években játszódó FPS játékról van szó. Norah bőrébe bújva az lesz a dolga a játékosnak, hogy egy a Csendes-óceán déli részét elterülő szigetre látogatva megkeresse az eltűnt férjet.

Chorus

Ez egy űrben játszódó lövöldözős játék lesz, melyben parádésan manőverező űrharci járművekkel szelhetjük keresztül a végtelent. Egy kísértet által megszált főhőssel, Naraval kell igazgatnunk egy csillagközi vadászt, és a lényeg, hogy a végére elpusztítsuk a szektát, mely megalkotta őt.

DiRT 5

A rallys játékot aligha kellene bárkinek bemutatni, az ötödik rész tele lesz csupa újdonsággal, legalábbis a fejlesztők ígérete szerint.

Madden NFL 21

Az egyike lesz az új generáció első sportjátékának, szóval reméljük tényleg új szintre emeli az élményt.

Scarlet Nexus

Az anime jegyeket felvonultató akciójátékban egy pszichokinetikus harcost, Yuito Sumeragi-t lehet irányítani. Fel kell fedezni New Himuka futurisztikus városát, és itt bizony nem meglepő módon a technológiát és a pszichés képességeket háborúzáshoz használják.

Scorn

Nem lenne teljes a lista egy kis borzongás nélkül. Az FPS horrorjátékban egy nem lineáris kaland részesei lehetnek a bátor kalandorok, és csak rajtuk múlik mennyire tudják felfedezni a sztorit.

Second Extinction

Ez egy co-op FPS játék, ahol mutáns dinoszauruszok hordájával kell felvenni a harcot a túlélés érdekében.

The Ascent

Röviden és tömören: a Cyberpunkot Diablo köntösbe bújtatták. Lehet egyedül, illetve társakkal is játszani, és az akció-RPG elemeket felvonultató alkotásban a káoszban kell rendet teremteni.

The Medium

Egy médiumot irányítva kell két világ között lavírozni. A valódi és a szellemvilágban is egyetlen cél van, fel kell deríteni egy mára már elhagyatott motelben történt tragédiát.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Talán hosszú idő után újra kapunk egy igazán jó vámpíros játékot. A sok klán közül az egyik lesz csak az ember igazi családja, a többi pedig a döntéseken múlik.

Yakuza: Like a Dragon

A hetedik Yakuza játék hoz magával néhány komolyabb változást is. Például a harcrendszer sem marad a régi.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!