Kiélezett meccsen mutatkozott be a magyar LoL válogatott

Kiélezett meccsen mutatkozott be a magyar LoL válogatott

42. percben dőlt csak be a Nexus az izgalmas összecsapáson.

#StayHome European Nations Cup jótékonysági versenyen megkezdte szereplését a magyar League of Legends válogatott, azonban a bemutatkozás nem sikerült úgy, ahogy azt eltervezték. Gellerék a C csoport első körében Portugáliával néztek farkasszemet.

Tökéletesen kezdődött magyar szempontból a mérkőzés, az első percben elrontotta az invade-et a vörös csapat, Sk1nzor gyorsan behúzott két killt az akció után. LeChase azonban gyorsan helyreállította csapatának a morálját, többször mutatott be sikeres ganket Kubu ellen, ezzel átvette a vezetést a portugál ötös.

Cho'Gath nehéz időket élt át a pálya minden pontján, de Paresz és BENZZ nagyszerűen farmolta a minionokat, miközben Sk1nzor folyamatosan erősödött az újabb és újabb gyilkosságoknak köszönhetően. A mid game-ben sem találtak fogást a portugálok a magyar srácokon, azonban ez nem tartott sokáig. A középső ösvényen megindultak a magyarok, azonban túlvállalták magukat az inhibitor toronyért folytatott csatában, ezzel a sikertelen megmozdulással teljesen átadták az irányítást ellenfelüknek. Beverték a Baront a portugálok, folyamatosan jöttek vissza szintben és aranyban, majd Kubu és Paresz elkapatta magát a saját dzsungelében. Folyamatosan 4v5-ben kellett Sk1nzoréknak helytállni, ami csak ideig-óráig volt opció a vérszomjas ibériaiakkal szemben. 

Aphelios és Zoe messziről pusztította el a magyar válogatottat, a 42. percben nem volt kérdés, hogy melyik csapat Nexusa omlik össze először. 

Győztes: Portugália

Jövő hét szombaton 20:00-tól lesz lehetősége a magyaroknak javítani, ellenfelük a belga LoL-os mix lesz. Jótékonykodni akkor és most is tudtok, adományaitokkal az Országos Mentőszolgálatot segíthetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mi lesz a Magyarország vs Belgium meccs eredménye?

  • 74 %
  • 26 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.