Kiderült melyik a FIFA20 legutáltabb lapja, és a tulajdonosa ezt élvezi

Kiderült melyik a FIFA20 legutáltabb lapja, és a tulajdonosa ezt élvezi

A közösség legnagyobb része egyetlen kártya miatt ég ki, Ben Yedder nevét meglátva az ellenfélnél ugyanis a legtöbben szimplán csak lemondanak a győzelemről.

Talán eddig sem volt titok, hogy Ben Yedder neve szállóigévé vált a FIFA20 kapcsán, és egyre többen nem szeretik, mivel úgy érzik megborítja a játék egyensúlyát. Nem másról van szó, mint Wissam Ben Yedderről, aki nem áll épp a rajongók népszerűségi listájának csúcsán. Illetve de, csak a másik végén.

Nem elég, hogy a francia labdarúgó már 9 kártyával büszkélkedhet a játékban, de a hosszú hónapok alatt egy idegesítő játékos vált belőle a FIFA-sok számára. Egyszerűen az egyik legjobb csatár, és sok olyan helyzetből lehet vele gólt szerezni, amire mással nem feltétlenül képes az ember, ez pedig eléggé frusztrálja a közösséget. Az egy dolog, hogy Mbappé mellett ő áll jelenleg 18 góllal a lezártnak tekintett francia bajnokság élén, de talán egy kicsit túlzás, hogy a virtuális világban ennek a többszörösét lehet vele meglőni kevesebb mérkőzés alatt. Emellett a pénteken bemutatott Team of the Season So Far kártyája még az eddigieken is túltesz. A 97-es lap ugyanis nagyon jó értékekkel rendelkezik, szóval érdemes egy pillantást vetni rá, aztán imádkozni, hogy ne nagyon jöjjön egy ilyen szembe:

Az új TOTSSF lapjáról maga a játékos is beszámolt Twitteren és nagyon megtisztelőnek érzi, hogy bekerülhetett a legjobbak közé. Nem csak ennyiből állt a posztja, hiszen nem sokkal ezután feltett egy igen merész kérdést, és úgy tűnik élvezi, hogy sokan utálják a játékban.

Hány kontrollert törtetek már el emiatt?

Talán le se kellene írni, de rögtön záporoztak a válaszok, melyek között kicsit csemegéztünk is:

"Kamázlak az életben, de a játékban b*szd m*g!"

"Hagyjál békén..."

"Miattad töröltem le a játékok..."

"Kontroller? Úgy érted tévét..."

"Ez nem vicces, tönkretetted a FIFA-t"

"Már az arany kártyád miatt is törtem kontrollert ember..."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön Ben Yedder lapja?

  • 96 %
  • 4 %
  • 0 %