Felfedte a következő PCS Pick'em játék jutalmait a PUBG Corp.

Felfedte a következő PCS Pick'em játék jutalmait a PUBG Corp.

A legjobban tippelő játékosok aranyba öltöztethetik a fegyvereiket.

Noha a vírushelyzet rengeteg offline e-sport eseményt kényszerített leállásra, maga az e-sport nem állt meg, az események átálltak teljesen online formátumra, úgy ahogy tudtak. A PUBG következő nagy durranása a PUBG Continental Series visszatérése, melynek az első eseménye júniusban, a második augusztusban kerül megrendezésre.

A tornán ismert meghívott és kvalifikált csapatok vesznek részt, hogy megküzdjenek a régiónkénti 50 ezer dolláros összdíjazásért. Azonban nem csak a játékosoknak, a nézőknek is tartogat egy kis kihívást az esemény.

A PUBG Corp. visszahozza a Pick'em játékot, amiben a közönség megtippelheti a torna végkifejletét, a legsikeresebb játékosok pedig a következő skinekkel gazdagodnak.

A tippjáték a PC játékosok számára június 17-én veszi kezdetét, a konzolosok 23-ától adhatják le a voksait, a lehetőség erre pedig egészen július 2-ig nyitva áll. A PCS természetesen a játék shopjába is kap egyedi tárgyakat, az ezek által generált bevétel 25%-a pedig a csapatokhoz vándorol. 12,5% százalék a regionális díjazást növeli, a másik 12,5% pedig eloszlik a résztvevő csapatok között.

A PCS 2 részleteit később adja ki a PUBG Corp.

Te részt veszel majd a játékon?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!