Hirdetés

Sneaky bemutatta, hogy milyen most az ADC-k helyzete

Mit sem ér az, ha valaki tökéletesen játszik lövészként.

Hirdetés

Az idei LCS szezonokban már nem találkozhattok Sneakyvel, ugyanis az NA legendája átmenetileg visszavonult a profi LoL-tól. Helyét Zven vette át a Cloud9 kezdőötösében, aki azonnal bajnoki címet ünnepelhetett új csapatával. Sneaky azóta a háttérből igazgatja a C9 szervezetét, mint az egyik társtulajdonos. Főállása mellett aktívan streamel is, egyik ilyen élő közvetítésében fejtette ki, hogy mit is gondol az ADC-k szerepéről a mostani metában.

Sneaky's thoughts about ADC role. from r/leagueoflegends

A kiragadott jelenetben Sneakyt láthatjátok Jhinként, 233 cs-szel, 4 befejezett tárggyal, 14-es szinten. Hiába játszott szinte tökéletesen a legendás lövész, egy 14-es Kassadin úgy döntött, hogy itt az ideje megleckéztetni Sneakyt. Mindössze egy Rod of Ages és egy Seraph's Embrace figyelt ott Kassa inventoryjában, de az 1v1 majdnem csúfos véget ért Jhin számára. A 15-1-10-es stat semmit sem számított a 2/7/3 Kassadin ellen, pillanatok alatt elfogyott az ADC életereje. Végül egy hatalmas crittel pontot tett a harc végére a streamer, de kifakadása teljesen érthető. Kisebb szerencsével letakaríthatta volna Kassa a Szurdokból, ami ellen nem tudott volna mit tenni az ex-profi LoL-os.

Nem véletlen kaptak buffot az ADC-k, azonban a fenti példa is jól ábrázolja, hogy mennyire nincsenek egy szinten ezek a hősök más stílust képviselő carrykkel. Egy feeder Kassa bármikor megpecsételheti a 15-1-es Jhin sorsát, ami intő jel lehet minden fejlesztőnek, aki a jövőben szeretné megteremteni az egyensúlyt a League of Legends karakterei között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted kéne még buffolni az ADC-ket?

 • 7 %
 • 70 %
 • 23 %
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • hun_hetek 1 hónapja
  Igaza van
  0 0 Válasz
 • Soulhaunted 1 hónapja
  Lényegében az ADC-nek kellene azt a mennyiségű AD sebzést kiosztani a legrövidebb idő alatt amelyet az AD assassinok és bruiserek nem tudnak. Ezt a szerepet így ilyen szemszögből már season 5 óta nem tudják teljesíteni. Nem, nem összetévesztendő Vayne true dmg-vel a dolog. Itt most csak Physicalre gondolok. Sajnos nem tudsz/nem hagyhatsz magára egyetlen adc-t sem egyedül mert félned kell mindentől. Még akkor sem vagy biztonságban ha teamfight kezdődik, hisz úgy is te leszel az első és egyben legkönnyebb célpont. Vegyük figyelembe például Vi-t vagy Maokait. Olyan kezdeményezésekre képesek hogy teljességében lehetetlen a focus elkerülése. Teljesen ki vagy szolgáltatva mert papír vagy. Míg a csapat nagy része nem győz téged megvédeni addigra az enemy többi tagja csépeli a csapattársaid folyamatosan.
  0 0 Válasz
 • ArpadTesso 1 hónapja
  Nyilván érthető a kiakadás de Kassadin egy burst mage/assassin egy 0/10es khazix vagy zed is simán megöli Jhin-t. Mert az assassinoknak ez a feladata, hogy a squishyket (tehát leggyakrabban az adct ) leburstoljék mielőtt nekiállna sebezni.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?