Sneaky bemutatta, hogy milyen most az ADC-k helyzete

Sneaky bemutatta, hogy milyen most az ADC-k helyzete

Mit sem ér az, ha valaki tökéletesen játszik lövészként.

Az idei LCS szezonokban már nem találkozhattok Sneakyvel, ugyanis az NA legendája átmenetileg visszavonult a profi LoL-tól. Helyét Zven vette át a Cloud9 kezdőötösében, aki azonnal bajnoki címet ünnepelhetett új csapatával. Sneaky azóta a háttérből igazgatja a C9 szervezetét, mint az egyik társtulajdonos. Főállása mellett aktívan streamel is, egyik ilyen élő közvetítésében fejtette ki, hogy mit is gondol az ADC-k szerepéről a mostani metában.

Sneaky's thoughts about ADC role. from r/leagueoflegends

A kiragadott jelenetben Sneakyt láthatjátok Jhinként, 233 cs-szel, 4 befejezett tárggyal, 14-es szinten. Hiába játszott szinte tökéletesen a legendás lövész, egy 14-es Kassadin úgy döntött, hogy itt az ideje megleckéztetni Sneakyt. Mindössze egy Rod of Ages és egy Seraph's Embrace figyelt ott Kassa inventoryjában, de az 1v1 majdnem csúfos véget ért Jhin számára. A 15-1-10-es stat semmit sem számított a 2/7/3 Kassadin ellen, pillanatok alatt elfogyott az ADC életereje. Végül egy hatalmas crittel pontot tett a harc végére a streamer, de kifakadása teljesen érthető. Kisebb szerencsével letakaríthatta volna Kassa a Szurdokból, ami ellen nem tudott volna mit tenni az ex-profi LoL-os.

Nem véletlen kaptak buffot az ADC-k, azonban a fenti példa is jól ábrázolja, hogy mennyire nincsenek egy szinten ezek a hősök más stílust képviselő carrykkel. Egy feeder Kassa bármikor megpecsételheti a 15-1-es Jhin sorsát, ami intő jel lehet minden fejlesztőnek, aki a jövőben szeretné megteremteni az egyensúlyt a League of Legends karakterei között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kéne még buffolni az ADC-ket?

  • 7 %
  • 70 %
  • 23 %