Minden szerepben borzalmas számokat produkál az új Volibear

Minden szerepben borzalmas számokat produkál az új Volibear

Bár megugrott a népszerűsége, továbbra is játszhatatlan a hatalmas medve.

A Riot Games nem képes ráérezni arra, hogy milyen szintre lője be a reworkön átesett hősök erejét. Mordekaiser és Pantheon esetében azonnali nerfekre volt szükség, hogy ne törjön darabokra az ingatag felépítmény, amit balansznak neveznek. A másik oldalon ott van Fiddlesticks, akin még az sem segít, hogy már patchek óta folyamatosan buffolják. Hasonló cipőben jár Volibear is, aki gyorsan kapott is egy hotfixet, alighogy lekerült a tervezőasztalról. Hiába azonban a gyorsan jött erősítés, a statisztikák továbbra is siralmas képet festenek le minden idéző számára, aki szeretne a megújult medvével játszani.

Népszerűség

Jelentősen megemelkedett az Idézők Szurdokában előforduló medvék száma, mind topon, mind jungle-ben választják az idézők a reworkölt hőst. Az újdonság varázsa azonban gyorsan lecseng, ha nem lesz képes értékelhető százalékban mérkőzéseket nyerni Volibear.

Győzelmi arányok

Jungle-ben 11., topon 3. (!) helyen állt a hős, mielőtt élesedett volna a rework. Persze ezekben a számokban benne van, hogy nagyon alacsony választási aránnyal rendelkezett a hős, de akkor is brutális a különbség. Jelenleg semmi értelme Volibeart választani, mivel több ponton is elvérzik. Könnyű kite-olni, kevés a late-game sebzése, bár tankos, de messze nem elpusztíthatatlan. Gyengék a képességei, kevés a területre ható CC-je és mindenképp kell neki valami damage-es tárgy, hogy egyáltalán számolni kelljen vele. 

Remélhetőleg minél hamarabb "bundába rázza" a Riot Volibeart, különben ismét a feledés homályába süllyed vissza a papíron több szerepben is játszható karakter.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Kipróbáltad már az új Volibeart?

  • 33 %
  • 14 %
  • 23 %
  • 30 %