Egyetlen helyezésen múlt a KmK_eSport győzelme a K&H MNEB PUBG 11. fordulójában

Egyetlen helyezésen múlt a KmK_eSport győzelme a K&H MNEB PUBG 11. fordulójában

Ennyire az utolsó percig kiélezett küzdelem nem sűrűn volt még a K&H MNEB történelmében.

A K&H MNEB PUBG második szezonjának vége felé haladva már tényleg minden pont érték, hiszen nincs még 6-7 lehetőség javítani, most már csak a 11. és a 12. zárt forduló van, nincs helye a hibáknak. Múlthéten kisebb fiestákat, no meg egy félhalálból visszatérést is láthattunk, így nem is volt kérdés, hogy a 11. zárt forduló is remek izgalmakat tartogat majd. Nézzük is meg, hogy mi történt!

Első mérkőzés

Leérkezés utáni második percben a Budapest Five már keresztbe is tudott tenni a nagy riválisának, az iTHR-nek, Vanti visszaküldte a menübe Patakit. Picivel később az Albanian Bakery hatalmas rush-t nyomott le, a négy játékos hihetetlenül agresszív módon rohanta le a FEAR két játékosát, akik az emberhátrány miatt nem sokat tudtak tenni ez ellen. 

Közben Berlinger is összehozott egy remek flash fraget.

A mérkőzés második felébe lépve összecsapott egymással a Budapest Five és a Duranda egy érdekes, elnyújtott szituációban, FoDa viszont valahogy túl tudta élni. Ennek az volt az ára, hogy bekerült a kör közepébe, minden oldalról rá tudtak nézni, így igen kockázatos játékot kezdett játszani. A ShadowZ közben megejtett egy hatalmas bakit, szerették volna kihozni az autóikat a garázsból, ám a Buggy kereke elakadt, így pedig az UaZ--zal sem sikerült kiállni, ezáltal a 3 autóból 1 maradt csak a csapatnál.

A top 3-ban a ShadowZ, a Genesis Gaming és a BP5 FoDája jutottak be, ami nagyon érdekes volt, ugyanis FoDa egy mélyedésben meghúzva magát még el tudott hozni 1-2 killt, és egészen a második helyig kitartott. A csirkevacsora a Genesis Gamingnél landolt.

Második mérkőzés

Miramart is egy elég gyors gyilkossággal nyitották a csapatok, JOBUU knockolta, KyfLee pedig be is fejezte Soldiert a FEAR-ből. Ezután egy-két ember esett el a csapatokból, a 16. percben búcsúzhattunk az első teljes squadtól. Miramar sajátosságaiban ezúttal sem kellett csalódnunk, a csapatok még ha közeli harcokat is vívtak, biztosan volt mindegyik összecsapásnál egy alakulat, akik távolról, sniperekkel próbáltak beleszólni a dolgokba, esetleg lelopni egy két killt. A mérkőzés közepe rengeteg ilyen szituációval zajlott le, de még top 6 környékén is láthattunk rá példát. A top 3-ban végül ismét ott volt a BP5, ezúttal rbbencén volt a sor, hogy egyedül képviselje csapatát, valamint a Parrots és az OwlNation. A bagoly nemzet kiejtette a papagájokat, így rbbencének meg volt az infó, de kivárt, és végül egy rosszul eldobott Molotovval ő is elárulta a pozícióját.

Harmadik mérkőzés

Sanhok a gyors meccsekről híres, az első kiesőnk ezúttal pedig HULLA_SZILVA volt, aki egyenesen behajtott a KmK karmai közé, mert nem tudta, hogy vannak az adott településen. Elképzelhető, hogy kifagyott néhány másodpercre, ennek köszönhetően pedig nem volt pontos infója.

A közelharcok több fronton zajlottak, és elég hamar elkezdtek hullani a csapatok. A Duranda pogannija hatalmas 1v1-et játszott Creatorral a Pizza Monkey-ból, egy 200 iq fekvő lövéssel, és két remek molotovval tudta végül megnyerni a harcot a Duranda játékosa.

A harmadik meccs végjátéka egy nagyon fontos ütközetnek adott helyet, a tabella két top csapata, az iTHR és a BP5 csaptak össze a csirkevacsoráért. A 3v3 szituációból nagyon hamar 1v1 lett, Vantinak azonban volt infója, így a 10 pontnyi győzelem hozzájuk került.

Negyedik mérkőzés

Az utolsó mérkőzésre néhány squad komoly kockázatot vállalt, 4 alakulat is Militaryra érkezett, ez nem nagyon szokott előfordulni. A KmK és a Nice Gaming hamar összetalálkoztak, over az N6-ból gyorsan vissza is tért a menübe. E két csapat összecsapása bő 5 percig tartott, a KmK pedig ember veszteség nélkül ejtette ki a teljes N6-ot. Szorosan követte őket a Pizza Monkey is, akik így mindössze 4 pontot tudtak összegyűjteni a mai napon, pedig alattuk még rezeg a léc a döntőbe jutást illetően. Összeakadt egymással a Budapest Five és az iTHR is, ebből a harcból ugyan nem lett kill, de egy-két járművet a kaszások elvesztettek a BP5 "jóindulatából".

A Phase 5-ben komoly lövöldözések kezdődtek el, az iNcentive levadászta a FEAR-t, a Kecske Kommandó közelebbről is megismerkedett a Genesis Gaminggel, valamint az iTHR is összecsapott a világgal, lőtt rájuk a Budapest Five és az Albanian Bakery is. Nem kellett sok a BP5-nak sem, nem volt valami jó helyük, így ők is már csak az élő adásban nézhették meg a meccs végét.

A végjátékban a ShadowZ-ból Markov, a KmK-ból 2 ember, a Bakery és a LvLUp pedig teljes létszámmal vettek részt. Markov a meglepetés erejével majdnem eltette láb a KmK-t, de kifogyott a puskája. A LvLUp kiesett a KmK és az ALB közös munkájának köszönhetően, így az utóbbi két csapat küzdött meg a csirke vacsoráért. A KmK-nak nagyon fontos lett volna a meccsgyőzelem, hiszen így elhappolhatták volna a fordulógyőzelmet a Budapest Five elől, a két gyilkossággal, plusz a 10 ponttal ez pont kijött volna, de az Albanian Bakery meggátolta őket ebben.

A pontok összesítése után a 11. zárt forduló a következő helyezésekkel végződött:


A teljes szezon eredményei pedig így állnak:

Ne feledjétek, jövő héten jön még egy zárt forduló, bizony rengeteg csapat sorsa itt dől majd el!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!