Kiderült mennyit kerestek eddig a világ legjobb FIFA játékosai

A világ legjobban kereső FIFA20 pro játékosa most felfedte mennyit is szedett össze a játékkal, és megosztotta azt is ez mennyire jövedelmező ez a játék.

Sokan felteszik maguknak a kérdést, hogy vajon melyik az a pillanat, amikor érdemes professzionális játékosnak állni. Ez vajon akkor jön el, mikor már sorozatban több góllal nyer az ember?

Donovant Hunt sokaknak ismerős lehet, a Tekkz néven futó játékos ugyanis az egyik legfiatalabb profi a mezőnyben, és mint tudni lehet, ő is egyszercsak komolyabban nekiült a FIFA-nak és kemény munkával a világ egyik legjobbjává vált. Most egy kutatás során kiderült, hogy karrierje során eddig 376.625 dollárt gyűjtött össze, és ezt lebontva a legfontosabb mérkőzéseire azt jelenti, hogy 78.500 dollárt nyert meccsenként. Ha minden héten lenne ilyen párharca egy éven keresztül, akkor 4 millió dollárt szedhetne össze ez idő alatt. Az előző számolgatásokat kontextusba helyezve, ha ilyen bevételekre tenne szert, akkor a Fnatic játékosa többet keresne, mint bármelyik futballista a Brighton & Hove Albion, Norwich City és Sheffield United csapatánál.

Bár a brit fiatalembernek nincs oka panaszkodni, de még az ő bevételei is elmaradnak a korábbi szaúd-arábiai világbajnok, MSdossary összenyereményétől, hiszen a legtöbb pénzt ő kalapozta össze pályafutása során a világbajnoki győzelemmel, amely eddig 550.000 dollárt jelent számára. A 18. életévét betöltő Tekkz többször volt már rank 1, és a legtöbben őt tartják ténylegesen a legjobb FIFA játékosnak, talán nem véletlenül. Ennek eredményeként egy e-sport együttes szerződése mellett a Liverpoolt is ő képviselheti némelyik nemzetközi versenyen. Ezen túlmenően játszott már a The F2 és a KiNG eSports színeiben is. Szokta segíteni a közösséget is, időnként megoszt 1-1 taktikát és érdekességet, de órákat is lehet venni tőle, ha az ember a FIFa mesterévé szeretne válni. A 16 epizódos, 90 perces tanfolyam olyan fő témákat dolgoz fel, mint az agresszív passzolgatás, az instrukciók, formációk, letámadás, skill moves, szabadrúgások és így tovább.

A kurzust maga TekKz tanár úr is kommentálta::

"Ez a tanfolyam teljesen megváltoztatja a FIFA-val kapcsolatos gondolkodásmódot. A jelentkezők megtanulják a legdurvább skill moves mozdulatokat, illetve a legőrültebb taktikákat is bemutatom nekik, és ami a legfontosabb, hogyan lehet alattomos gólokat szerezni, amelyekkel teljesen padlóra lehet küldeni az az ellenfeleket. Nekem is kellettek trükkök és persze rengeteg gyakorlás, hogy ilyen szintre jussak és a mezőny legjobbjává válhassak. Abban biztos lehetsz, hogy a FIFA20 teljesítményed sokat javul, ha elmagyarázom miként tudsz jól támadni, ezáltal pedig megállíthatatlan leszel."

A fiatal játékos egyébként nem is olyan rég még egy jó kis drámát okozott, mikor is az egyik beszólásával - elnyerte sok játékos szimpátiáját - nem igazán lett nyerő a kiadónál.

"Minden egyes meccsnek az esélye a FIFA 20-ban fifti-fifti, egyiket én nyerem meg, máskor pedig elbukom. Az idei rész igazából eléggé kifogásolható, mivel bárki nyerhet, még azok is, akik nem olyan jók."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!