5 legkönnyebb hős a League of Legendsben

5 legkönnyebb hős a League of Legendsben

Vannak a LoL-ban olyan hősök, amelyekhez kevesebb tudás és tapasztalat is elegendő.

A legutóbbi alkalommal szubjektív és objektív tényezők mentén öt hős emelkedett ki a League of Legends összes elérhető karaktere közül, amelyekhez jelentős mennyiségű tapasztalatra, tudásra és ügyességre van szükség. Ezek a bajnokok megkapták a "legnehezebb" jelzőt, amellyel természetesen lehet vitatkozni. Ami biztos azonban, hogy egy újoncnak nem javasolt ezekkel belekezdeni a LoL hatalmas és izgalmas világába.

Ezúttal más vizekre evezhettek, ugyanis az alábbi karakterekhez kevesebb skill is elegendő, hogy maximális élvezeti faktor mellett pörögjenek a győzelmek akár már az első hősválasztások alkalmával is.

Malphite

Egyetlen skillshotja van, az is az ulti, amivel tényleg nem túl nehéz célozni. Passzívból kap pajzsot, emellett akkor is hatékony, ha full tankra építi az ember. Miden és topon is megállja a helyét, sőt alacsonyabb ELO-ban még supportként és jungle-ben is játszható. Nagyon könnyű elsajátítani az alapokat vele, ezért bátran ajánlott minden kezdő számára. 

Garen

Egyetlen képessége sincs, amivel célozni kéne, ezért tökéletes választás minden újoncnak. Rengeteg sebzés lakozik benne, amihez igazából AD-t sem kell vásárolni, nyugodtan lehet off-tankra, azaz bruisernek építeni. Egy Black Cleaver vagy Trinity Force tökéletesen elég sebzésből, utána lehet vásárolni a tankos tárgyakat. Farmolásra ott az E, ha valami baj kerekedik, elég benyomni a Q-t és a W-t, aztán lehet futni a fenyegetés elől. 

Morgana

Supportnak és midesnek nagyszerű egy kezdő számára, mivel a Q-t kell csak jó helyre küldeni, a többi spelljével nem kell annyira trükközni. Midesként a W-vel nagyszerűen lehet farmolni, menekülésre ott a Black Shield. Csapatharcokban is megállja a helyét, elég csak az ultit elnyomni minél több ellenfél között, majd jöhet a Zhonya/Stopwatch, hogy ne porladjatok el az ellenségek gyűrűjében. 

Ashe

Messze Ashe-nek van a legegyszerűbb kitje az ADC-k között, ezért is lehet jó választás egy olyan idéző számára, aki még csak most ismerkedik a játékkal. Farmolni a W-vel akár nagy távolságból is lehet, az E-vel feltérképezhető egy-egy sötétebb szektor, az ulti menekülésre és támadásra is használható. 

Janna

Sokan tartják úgy, hogy Janna a legkönnyebb támogató hős az egész LoL-ban, mivel csak az E-t kell nyomogatni az ADC-re és máris megnyertétek az alsó ösvényt. A valóság ennél kicsit összetettebb, de az alapok nagyjából ezek. A W-vel lehet piszkálni az ellenséges lövészt, az E-vel plusz pajzsot és sebzést adtok az ADC-teknek, a Q-val messziről is lehet piszkálódni, az ultival az egész csapatot kihealelhetitek egy-egy nagyobb akció alatt és után.

Ti mely hősöket tartjátok jelenleg a legkönnyebbnek a LoL-ban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az alábbiak közül melyik a legkönnyebb karakter?

  • 5 %
  • 5 %
  • 85 %
  • 2 %
  • 4 %

Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Sonkas1 3 éve
    .
    0 0 Válasz
  • Valynn 3 éve
    Janna pont ellenkezőleg... annyira papir egy duo ranged ellen semmit sem ér a karakter, ha valaki azt hiszi, hogy csak spameli a w az téved
    0 1 Válasz
    • NaitsabesKun 3 éve Valynn
      Pontosan igazad van. 600K-val mainelem, senki ne mondja meg nekem, hogy mennyire könnyű, aki meg csak ki se próbálta. Mert ha kipróbálta volna, akkor tudná nem ennyiből áll.
      0 0 Válasz
      • ArpadTesso 3 éve NaitsabesKun
        Ilyenkor mindenki örült mód elkezdi védeni a saját main-jét hogy az milyen skilles de nem, én Ahri main voltam/vagyok és pontosan tudom hogy a karakter abból áll hogy hiteled a q-t aztán csapkodod a billentyűzetet. Igazából nem kell itt mondani, hogy ki milyen skilles ha engem kérdeztek még normalba se nagyon rankeden meg főleg ne érdekeljen egy champ skill capje.
        0 0 Válasz
        • ArpadTesso 3 éve ArpadTesso
          Elnézést az E-t hiteled nem a Q-t
          0 0 Válasz
          • NaitsabesKun 3 éve ArpadTesso
            Hát, azért nem erről van szó. Janna Match up függő, Ahrinak meg tök mindegy, mert ha jó vagy vele, nyerhetsz. De egy támogatóval sose fogsz tudni ebben a metában. Tudod, hogy elmegy a Q és W és E és R képessége egy fightban, már semmit se tud kezdeni a hős. Ha ezeken cd-van, teljesen kiesett a csapatharcból, mert az auto attackja nem ér semmit se, a paaszívja amúgy totál felesleges mert kb semennyi movement speedet nem ad az embereknek. Meg nem is azért vagyok elfogult, mert a mainem, hanem azért mert pont hogy ha bepickelem és pozitív a statom is vesztek vele, mert egy ulti ellökés már édes kevés, ez már nem az ardent meta, ahol hasznosak voltak a támogatók és nem voltak olyan könnyen begankelhető az alsó ösveny, valamint tényleg két embert ért, mert képes voltál megvédeni az adc-d. Most tankok ölik meg, ha nem az assasinok ???? Régen ez nem ilyen volt, akkor tenyleg csak sebzést fogtak fel és tömegirányítottak a tankok.
            0 0 Válasz
            • NaitsabesKun 3 éve NaitsabesKun
              A 4 kérdőjel az eredetileg smiley, csak nem érti a nyelvet a rendszer
              0 0 Válasz
  • Ton 3 éve
    ,
    0 1 Válasz
  • sziabarbi 3 éve
    .
    0 0 Válasz
  • lace01 3 éve
    .
    0 0 Válasz
  • UglyNakedDude 3 éve
    "Morgana egyszerű, mert csak jó helyre kell küldeni a Q-t." Ennyi erővel az összes karakter egyszerű, mert csak jól kell használni a képességeket. Szerintem Soraka a legegyszerűbb support, de ez inkább a "kinek mi" típusú kérdés.
    0 0 Válasz
  • W4rmaks 3 éve
    Janna helyett Sona inkább az tud spammelni boostolni mindennel és alíg van CD-je. Janna earlybe semmirevaló pajzs még magas cd-je is 1-7es szintig. Ha E-t maxolsz.
    0 0 Válasz
    • Tundererdo 3 éve W4rmaks
      Sona akkor easy ha lvl16+ és van rajra 4-5 tárgy. De még akkor is el lehet cseszni az ultiját. Eleve az egész cikk egy kuka hiszen kérdés miben legkönnyebb játszani. De úgy is azért milyen matchupot kapaz ki az ellenfél mennyire vagy elfeedelve a játék milyen szakaszában miben lesz könnyű dolgod. Egy garen se olyan egyszerűen tologatja a képességeit. Minden hőssel lehet jól és rosszul is játszani és nagyon emberfüggő. Ezért kell lehető legtöbb hőst kipróbálni mert sosem tudhatod kire érzel rá legjobban. Plusz aztál lehet valaki világ legjobbja a legnehezebbel ha a játékhoz nincs érzéke 10 perc után már fogalma sincs mit csináljon.feedelve minden hős ķönnyrbb hátrányban meg kuka az összes ha nem ismered a lehetőségeid.
      0 0 Válasz
  • istvan05 3 éve
    Hat Jana hejett en is inkabb Sonat javasolnam
    0 0 Válasz
  • Selii 3 éve
    Master yi?
    0 0 Válasz
  • NaitsabesKun 3 éve
    Loemfiar, most se végeztél jó munkát. Ha nem értesz a hősökhöz, akkor egyáltalán minek írsz ilyen cikket?
    0 1 Válasz
  • NaitsabesKun 3 éve
    Ja meg kit lehet kihealelni?! Az egész ultija fél másodpercenként 70 életerőt gyógyit, kit healel ki? Nem értem.
    0 0 Válasz
  • Aizen 3 éve
    Jana helyett vagy egy sona-t vagy egy leona-t mondanék.
    0 0 Válasz
  • hi_im_lobotomy 3 éve
    Janna mint a top5 legkönnyebb hős egyike. A cikkíró nem igen játszott egyetlen meccset se vele. Egy az, hogy nagyon match-up függő, de kedvező helyzetben is magas szinten kell vele tudni zónázni, minden elvesztett trade nagyon fájdalmas. Minden assa, és olaf conter, hiába az R. Hagyjuk... ha már egy ötödiket kellett volna írnom, akk Nassus, Trundle, Warwick, Leona... retardált Teemo... de Janna?
    1 0 Válasz
    • NaitsabesKun 3 éve hi_im_lobotomy
      Pont ezt mondom amúgy, mert egyszerűen a legtöbb ember nem játssza, csak látja, de amúgy ha egyszer ki is próbálják, akkor is jók lesznek a hőssel, mert valószínűleg magasabb eloben jobb csapatokat kap az ember, ezért a hős is tud picit érvényesülni, csak hogy 5-10 meccset kene játszani, akkor jönnenek rá, hogy hoppá, megse olyan erős ez a hős es ettől nehezebb vele a játék.
      0 0 Válasz
  • GerEktor 3 éve
    Heimerdinger? Teemo? Tryndamere? Olaf? Ezek hol vannak? Garenen kívül egyiket se mondanám könnyűnek.
    0 0 Válasz
  • Kolikova 3 éve
    Ha már tudsz billentyűvel képességeket használni, Lux jó lehet. Q,E,R kombó és meg is halnak
    0 0 Válasz
  • Szalami1 3 éve
    Garen a W champ
    0 0 Válasz
  • Dikmadezso 3 éve
    Azért egy Master Yi, Trynda elfért volna.
    0 0 Válasz
  • morrison 3 éve
    hááát
    0 0 Válasz
  • DrSynclear 2 éve
    gg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!