Az utolsó előtti selejtezőben Gabinho és tooFrez diadalmaskodott, illetve közeledik az egymilliós finálé

Az utolsó előtti selejtezőben Gabinho és tooFrez diadalmaskodott, illetve közeledik az egymilliós finálé

A Xbox-os mezőnyben Gabinhos visszatért és behúzott egy újabb versenyt, míg a PS4-eseknél egy Pro Clubsos játékos bizonyult a legjobbnak.

Most már tényleg a finishben jár a HUNESZ FIFA Masters, hiszen az utolsó előtt extra selejtező is lezajlott, és két újabb győztest avattak fel. Ez pedig azt is jelenti, hogy innentől kezdve már nagyon komolyan el kell kezdenie számolgatni a játékosoknak, mert a legjobb 16 jut csak be az egymillió forintos fináléra mindkét konzolon. Mindenesetre most a két versenyen lezajlott eredmények alapján Gabinho és tooFrez lett a legjobb. Mind a ketten 75 Masters Pontot kaptak, és ezzel ők valószínűleg ott lesznek a top 16-ban.

PlayStation 4

Ezen a konzolon a végén egy Pro Clubs játékos örülhetett, tooFrez, a Veszprém támadója 1v1-ben is bizonyított, ezzel jóeséllyel biztosította helyét a döntőben. Mindenesetre még előtte Csabcsit sikerült legyőznie, után pedig konyeadamot is legyűrte. A finálébeli ellenfele Brandt_x-et állította meg, és így a képzeletbeli ezüstig menetelt.

Xbox One

Gabinho elindult a második versenyén és végigment a mezőnyön, ezáltal sikerült behúznia a 75 MP-t. Az elődöntőben a DVSC 1v1 és Pro Clubs játékosát Gódor Donátot verte meg, míg a másik párharcban PozdiMartin győzte le Hun B3ncét. A két győztes küzdelméből aztán az Ajax e-sportolója jött ki győztesen. 

Az összesített ranglistát az alábbi, hivatalos weboldalon tudjátok megtekinteni. Az egymillió forintos összdíjazású - a döntő július 4-én lesz - versenyre az utolsó selejtező időpontja:

  • Június 20.

Te ott leszel a versenyen?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!