Verstappen is FIFA-zik, és a bikaerős csapata mellett elég jól is játszik

Verstappen is FIFA-zik, és a bikaerős csapata mellett elég jól is játszik

A holland fiatalember nem csak a kormánnyal bánik jól, de a kontroller is egész jól boldogul, a csapat pedig egy álom.

Max Verstappenről az embernek nem nem biztos, hogy elsőre a FIFA jutna az eszébe, most mégis úgy tűnik, nem bírja ki a szabadidejében labdarúgás nélkül. A járvány miatt a Forma 1-es versenynaptára teljesen átalakult, hiszen rengeteg nagydíjat elhalasztottak vagy eltöröltek. Ezáltal volt ideje másra is odafigyelnie, és habár a múltban néhányszor kipróbálta magát szimulátoros játékokban, nem nyerte el igazán a tetszését. Viszont most a FIFA20 őt is megfogta, és ismét összerakott egy FUT csapatot. A futballisták esetében a 99-es OVR világos zöld lap árulkodik a tulajdonosáról, ebben az esetben azonban nem lehetett biztos a játékos, így egy kis kutatást végzett. Rákeresett a PSN ID-jára, és hosszabb kutakodás után kiderült, hogy ez a fiók játszott anno Lando Norris ellen, ráadásul streamben, így nem lehetett mással összekeverni a hollandot. Emellett az MVR a Max Verstappen Red Bull rövidítése.

Nem most tolja először ezzel a játékkal, 2018 év végén nem is akármilyen eredménnyel hívta fel magára a figyelmet, decemberben ugyanis a világranglista 14. helyéig jutott, emellett négy héten keresztül végzett a top 50-ben is. Egy hónapban a legtöbb győzelme még a FIFA18-ban volt, júniusban 171-szer hagyta el nyertesként a virtuális pályát.

Alighanem már korábban is sikeresen rakott össze erősebbnél erősebb együtteseket, és most sem fukarkodott a lapok terén. Szinte egytől-egyig kiválogatta minden posztra a lehető legjobbakat, és bőven több tízmillió coinba került ez a kezdő, és akkor még lehet finoman is fogalmaztunk. Mindenesetre ezzel a csapattal lehet, hogy megint egy remek eredményt szeretne elérni:

Tényleg nem rossz játékos, annak ellenére, hogy nem játszik folyamatosan, egy másik személy is kommentelt a csapathoz, amikor ő találkozott Verstappennel, akkor 3:2-re kapott ki tőle.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!