Elárulta az EA Sports mikor tér vissza a Team of the Week promó

Elárulta az EA Sports mikor tér vissza a Team of the Week promó

Az EA Sports felfedte, hogy a játék egyik meghatározó promója, a Team of the Week hamarosan visszatér.

Nem volt véletlen, mikor az EA Sports úgy döntött, hogy a hét legjobbjaiból már nem állít ki több csapatot, hiszen félbeszakították az összes bajnokságot. A globális koronavírus járvány miatt a világon nem csak a Európában, de mindenhol szinte leállították a ligákat, de magát a sportéletet is. Ezek után jöttek a korábbi TOTW keretek újbóli kiadásai, melyet a Moments névvel láttak el. Ebben az elmúlt esztendők FIFA-iból kiválasztott jobb csapatait jelentették meg a FIFA20-ban, bár ez sokaknak nem igazán nyerte el a tetszését. Talán éppen ezért történt, hogy egyszer csak megszüntette ezt a promót az EA, mert időközben a Team of the Season So Farnak készítették elő a helyet. Ez azóta is tart, és folyamatosan pakolgatják a játékba az ligák legjobbjait, de még a FUT Champs jutalmai között is felváltották ezek a lapok a TOTW verziókat.

Mostanra viszont maga a cég számolt be róla, hogy nem kell már sokat várniuk a rajongóknak, hiszen pontos dátummal promóztak be az újrainduló Team of the Weeket. Június 10-én erősítette meg az EA Sports egy Tweetben, hogy bizony a FIFA20-ban is láthaóak lesznek a hétvége legjobbai.

"Mivel a top futball ligák közül jó néhány újraindul, a terveink között szerepel, hogy június 24-étől újra elérhető lesz a Team of the Week a játékban. Emellett a Weekend League jutalmak ezene a héten (június 12-14.) ugyanaz lesz, mint a multheti versengés (június 5-7.) alatt."

Természetesen sokan örömmel hallják a promóció visszatérését, csak úgy, mint a futball élet újraindulásának hírét. Ez is jelzi, hogy talán ez is egy újabb lépés az életnek a normál kerékvágásba való visszatéréshez.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!