Indul a nyári szezon, nézd élőben magyarul a LEC mérkőzéseket

Európa legrangosabb League of Legends bajnoksága visszatér a képernyőkre, a tavaszi szezon után pedig nyáron is követhetőek az adások magyar nyelven.

Kétségtelen, hogy a 2020-as tavaszi LEC szezon más volt, mint a többi, a vírushelyzet hosszú idő után először az online térbe kényszerítette a játékosokat és a teljes stábot. Sajnos elmaradt a Budapestre tervezett tavaszi döntő is, online tartották meg a csapatok otthonaiból.

Szomorúságra azonban nincs ok, a LEC magyar adásai 2020 nyarán is folytatódnak, a mikrofon végén pedig ezúttal is találkozhattok majd ismerős nevekkel.

A LEC már ezen a hétvégén kezdetét veszi, így a magyar nyelvű közvetítés is elrajtol vele együtt. A helyszín ezúttal is az Esport2TV csatorna, pénteken pedig rögtön egy izgalmas meccset, a G2 Esports és a MAD Lions összecsapását kísérhetjük figyelemmel.

Érdemes a fordulókat az Esport1 weboldalán figyelemmel kísérni, ugyanis a regisztrált felhasználók továbbra is minden nézéssel töltött percért E1 pontokat zsebelhetnek be, illetve ezúttal is készülünk egy szuper durva, dedikált LEC küldetéssel sok-sok E1 pontért!

A pénteki adásnapon a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságról is ismerős Loemifar és Mentsvár várja a kedves nézőket.

Még egyszer tehát; LEC 2020 nyári szezon, Esport2TV, június 12. 18:00.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!