Minden információ az új Pool Party skinekről: Videók, chromák és rengeteg kép

Minden információ az új Pool Party skinekről: Videók, chromák és rengeteg kép

Legendás hőskinézetet nem kaptak a rajongók, de így sem lehet okuk a panaszra.

A teaser után nem kellett sokat várni arra, hogy a Riot Games lerántsa a leplet az öt új Medencés buli hőskinézetről, amelyek hamarosan elhozhatják a nyári hangulatot az Idézők Szurdokába. Az új Pool Party skinek egyelőre még csak a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén érhetőek el, de a 10.13-as frissítéssel már az éles kliensben is megvásárolhatóak lesznek. A találgatások igaznak bizonyultak, tényleg Syndra, Heimerdinger, Jarvan IV, Taliyah és Orianna lógatta a lábán a vízparton.

Pool Party Heimerdinger - 1350 RP

A vízen úszkáló vízipisztoly kiderült, hogy tényleg Heimihez tartozik, aki üdítős palackokkal próbálja saját maga javára fordítani a mérkőzéseket. A vízipisztolyként funkcionáló turretek meg egyszerűen csak adták magukat.

Pool Party Jarvan IV - 1350 RP

Egy hatalmas ernyővel bökdösi halálra a gyanútlan ellenfeleket a királyi sarj, aki egy homokvárba zárja be az ellenfeleket a Cataclysm segítségével, stílusos, de talán annyira nem kiemelkedő.

Pool Party Syndra - 1350 RP

Az Atlantean Syndra vízgömböket idézett, a Medencés buli skin röplabdákkal dobálózik. Mindenképp kijárt már az új skin Syndrának, aki nemrég csatlakozott az "1000 napja hőskinézet nélküliek" csapatába.

Pool Party Taliyah - 1350 RP

Ezt a skint már korábban bemutatta a Riot, nem is lepődött meg senki rajta, hogy egy szörfdeszkán süvítő mágus kapja majd az egyik új Pool Party skint.

Pool Party Orianna - 1350 RP

Egy felfújható bálna/kardszárnyú delfin helyettesíti Ori gömbjét, ami hatalmas csobbanásokkal tünteti el a minionokat és az ellenségeket.

Az új Pool Party skinekről még több képet, a splash artokat és a chromákat az alábbi galériában tekinthetitek meg!

Nektek melyik új Medencés buli hőskinézet tetszik a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Melyik skint veszed meg biztosan az új Pool Party családból?

  • 5 %
  • 19 %
  • 52 %
  • 0 %
  • 24 %
League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.