Hirdetés

EsportGuru néven, díjmentesen elérhető e-sport csatorna indul a mindiGO felületén

Az Esport1 és az Antenna Hungária együttműködésével megvalósuló új online tévécsatornán az elektronikus sportoké és a videojátékoké a főszerep.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EU Masters Spring 2021

Negyeddöntő - UCAM Esports Club vs. Mkers

Hirdetés

Magyarországon elsőként, online e-sport tv-t indít az Antenna Hungária és az Esport1. Az EsportGuru csatornán június 11-től, minden nap 16 órától napi szinten képernyőre kerülnek hazánk és a világ legizgalmasabb e-sport versenyei. Többek között műsorra kerül a LEC (League of Legends Európai Bajnokság) ESL és Dreamhack nemzetközi CS:GO tornái, valamint a magyar bajnokság összecsapásai. Naponta 8 órás tartalommal jelentkezik a hazánk első, kizárólag e-sport témájú adásaival foglalkozó csatorna, ahol nem csak a tömény akció kap helyet, de a profik meccsei mellett elemző és magazin műsorok, oktató anyagok, szórakoztató műsorok és a videójáték sport hőskorát idéző archív tartalmakkal várja a nézőket.

„Örömmel mutatjuk be az Antenna Hungária és az Esport1 közös munkájával megvalósuló új EsportGuru online tévécsatornát, mely adását és a hozzátartozó videótárat a mindiGO TV applikációban és a webes felületen a regisztrációt követően díjmentesen érhetik el a felhasználóink. Az e-sport és a videojátékok szerelmeseit izgalmas, egyedi tartalmakkal, hétvégenként élő versenyközvetítésekkel várjuk. Az EsportGuruval már 17-re bővült a mindiGO TV applikációban a díjmentesen elérhető csatornák száma.” - nyilatkozta Gerlei Gyöngyvér az Antenna Hungária Zrt. kereskedelmi igazgatója.

“Az Esport1 megalakulása óta a hazai e-sport innováció motorjaként működött. Törekvéseink sorába illeszkedik az Antenna Hungáriával való együttműködésünk, melyre különösen büszkék vagyunk. Örömmel jelentjük be, hogy hosszas előkészítő munka után végre kezdetét veszi az EsportGuru csatorna működése, mellyel újabb szintre emeljük az e-sport tartalomgyártást Magyarországon!” - mondta Biró Balázs az Esport1 kommunikációs és stratégiai vezetője.

Az EsportGuru tévécsatornát online felületen, illetve a mindiGO applikációjában egy webes regisztrációt követően díjmentesen lehet nézni. Ehhez nem kell más tenni, mint az alábbi honlapok valamelyikét meglátogatni:

EsportGuru csatorna

A mindiGO alkalmazás elérhető telefonon is:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
12 db hozzászólás
 • imatyas 1 éve
  Jól hangzik! Kíváncsian várom az adásokat. A műsorújságot hol láthatom?
  0 0 Válasz
  • Drang 1 éve imatyas
   A műrosújság itt érhető el: https://tv.mindigo.hu/musorujsag/vertikalis A műsorok VOD-ként itt is elérhetőek: https://tv.mindigo.hu/videok?brand=esportguru-68
   0 0 Válasz
 • Komojtalan 1 éve
  Ez mennyiben több mint a Twitch? Ha egy hagyományos TV csatorna felmegy a netre az ok, de aki akarta az eddig is tudta nézni a Twitchen.
  0 0 Válasz
  • Drang 1 éve Komojtalan
   A Twitch adásunkhoz képest bővebb tartalom van/lesz. Háttérműsorok, oktató és elemző tartalmak.
   0 0 Válasz
  • conyfps 1 éve Komojtalan
   Ugyan ez lett volna a kérdésem
   0 0 Válasz
 • Parnacska 1 éve
  Igazán jó ötlet volt!
  0 0 Válasz
 • Patuszify 1 éve
  Mondhatni ideje volt már
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 10 hónapja
  ideje volt már
  0 0 Válasz
 • Gilcsa 10 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • BlueWolfGirl 7 hónapja
  nice
  0 0 Válasz
 • Alkonygirl 1 hónapja
  nice
  0 0 Válasz
 • Wintersoldier2116 21 napja
  Menő ez az új küldetés!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés