Az EA Sport elérhetővé tette az Ikonokat Kick-Off és Karrier módban

Az EA Sport elérhetővé tette az Ikonokat Kick-Off és Karrier módban

A várva várt frissítés megérkezett, így mostantól elérhetőek az Ikonok a FIFA20 Kick-Off és Karrier módjában is.

Maga az EA Sports erősítette meg a napokban, hogy az eddig csak a FUT-ban látott korábbi nagy sztárok végre két másik közkedvelt játékmódban is végre helyet kapnak. Először a FIFA Ikonokat a kiadó a FIFA14-ben mutatta be, de akkor Maldini, Best és Matthäus voltak a legnagyobb nevek. Akkor ezeket a kártyákat Legendáknak nevezték, és Xbox exkluzívok voltak az első négy évben. 2018-ban a legendákat Ikonok váltották fel, és természetesen a többi platformra is szépen lassan eljutottak ezek a kártyák. Viszont a legnagyobbak csak a FUT-ban voltak elérhetőek, egészen mostanáig.

Az EA szerencsére Twitteren megerősítette, hogy az ikonikus futballisták végre a FIFA20 többi népszerű játékmódjában is végre szerepet kapnak, a június 10-én közzétett patch után már Kick-Off és Karrier módban is lehet őket keresni.

"Belepakoltuk a játékba a World XI-et, és a történelem legnagyobb alakjait mostantól Kick-off módban is ki lehet próbálni, és őket a Rest of the World kategória alatt lehet megtalálni."

Az Ikonokból álló együttest Soccer Aid World XI-nek nevezték el, és olyan neveket tartalmaz, mint Pele, Ronaldinho, Maradona, Zidane, Gullit, Matthaus, Figo, Baresi, Maldini, Cannavaro, és Schmeichel a kezdőben. A padon meg Del Piero és Rush, meg hasonló játékosok ülnek.

A Kick-Off megér néhány próbát, de talán a FUT-on kívül inkább a Karrier módban lelik majd nagyobb örömüket az Ultimate Teamen kívül szórakozást keresők. Ehhez pedig nem kell olyan sokat tenni, hogy előcsalogassuk:

  • Lépj be a Customize menüpontba a FIFA20 főmenüjében, és válaszd ki az Edit Teams-et
  • Válaszd ki a Reset All Squads opciót, de vigyázz, ez minden eddig létrehozott játékost törölni fog
  • Miután letöltötted az új roster updatet, az Edit Team-ben ezután a Club Transfer opciót, majd itt a Free Agents oszlopot kell keresni. Itt már bent lesznek a FUT20 Ikonok, de ha mégsem jelennek meg, elég csak rájuk keresni.
  • A Free Agents képernyőn válaszd ki azt a játékost, akit át akarsz helyezni egy másik klubba.
  • Bármennyi ilyen átigazolást végre lehet hajtani, és ha ezzel sikerült végezni akkor már lehet is indítani az újabb karriert, de érdemes figyelni, hogy a Use current squads opciót használd

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!