MAD vs G2 rangadóval és élő magyar közvetítéssel indul a LEC 2020 nyári szezonja

MAD vs G2 rangadóval és élő magyar közvetítéssel indul a LEC 2020 nyári szezonja

Már csak néhány óra van a LEC első mérkőzésének kezdetéig.

Nincs több várakozás, hamarosan feltűnnek az Idézők Szurdokában Európa legjobb LoL játékosai, ugyanis egy hatalmas rangadóval, MAD Lions vs G2 Esports Bo1-gyel indul útjára a LEC 2020-as Summer Splitje. A csapatok közül több is új játékosokkal vág bele az új szezonba, de egyetlen dolog nem változott a tavaszhoz képest. Továbbra is az Esport1.hu maradt a LEC kizárólagos magyarországi partnere, ezért saját anyanyelveteken, élőben követhetitek az izgalmasnál izgalmasabb mérkőzéseket az egész nyári szakasz során.

18:00 - MAD vs G2

MAD: Orome, Shad0w, Humanoid, Carzzy, Kaiser

G2: Wunder, Jankos, Caps, Perkz, Mikyx

Mindkét csapat változatlan felállással próbálja megszerezni a szezon első győzelmét, a G2 azonban Caps és Perkz szerepét felcserélte (visszacserélte) erre a nyárra. Az újoncokkal kiegészült MAD Lions képes volt már egyszer meglepni a G2 Esports veteránjait a tavaszi rájátszás első körében, most is hasonló akcióban gazdag pillanatokra van kilátás.

19:00 - VIT vs S04

VIT: Cabochard, Nji, Milica, Comp, Jactroll/Labrov

S04: Odoamne, Lurox, Abbedagge, Innaxe, Nukes

Egyik gárda sem jutott be a tavaszi playoffba, sőt a Team Vitality sereghajtóként zárt. Három új igazolással (Nji, Milica, Labrov) próbálnak villantani a franciák, de a Schalke 04-nek ezt nem akarja annyiban hagyni. Sokkal többet várnak a gelsenkircheni LoL csapattól, itt az ideje bizonyítaniuk.

20:00 - OG vs SK

OG: Alphari, Xerxe, Nukeduck, Upset, Destiny

SK: Jenax, Trick, ZaZee, Crownshot, LIMIT

Gyenge splitet zárt az SK, érkezett is ZaZee midre, miközben Jenax átvette a topos szerepét. Papíron az Origen sokkal erősebb, de képesek teljesen szétesni fejben, amik begyűjthető lepattanókat jelentenek a kisebb csapatoknak.

21:00 - RGE vs XL

RGE: Finn, Inspired, Larssen, Hans sama, Vander

XL: Kryze, Caedrel, Special, Patrik, Tore

Két újonccal próbál bejutni a rájátszásba az Excel, akikben ott van a potenciál, de még nem bizonyítottak a nagy színpadon. A Rogue ezzel szemben stabil rájátszáscsapatként tekinthet magára, egyre tapasztaltabbak a srácok, akik akár a dobogóra is felférhetnek, ha sikerül még egy kicsit jobban játszaniuk, mint tavasszal tették.

22:00 - MSF vs FNC

MSF: Dan Dan, Razork, FEBIVEN, Kobbe, denyk

FNC: Bwipo, Selfmade, Nemesis, Rekkles, Hylissang

Kobbe visszatért Európába, hogy ismét megmutassa miért tartják a világ egyik legjobb ADC-jének. A Fnaticnak kötelező odaérni a top 3-ba a split végén, ehhez nem hibázhatnak a riválisok ellen.

A nyitónap mérkőzéseit élőben nézhetitek az Esport1.hu-n és az Esport2tv Twitch csatornánNe feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ismét meglepheti a MAD a G2 csapatát?

  • 4 %
  • 4 %
  • 36 %
  • 57 %
League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.