LEC: Óriásit fordított a Fnatic, meglepetést okozott az SK Gaming

LEC: Óriásit fordított a Fnatic, meglepetést okozott az SK Gaming

Sima győzelemmel kezdett a G2 Esports a nyári szezon nyitónapján.

Több csapat is megújult lineuppal vágott bele a LEC 2020-as nyári szezonjába, de a legnagyobb szervezeteknél nem történtek változtatások. A G2, a Fnatic és az Origen is kitartott kezdőjátékosai mellett, azonban egyikőjük meglepő vereséget szenvedett. Ez történt a LEC 2020 Summer Split első hetének, első meccsnapján!

G2 vs MAD (Győztes: G2)

Tükörsima győzelemmel rajtolt a tavaszi bajnok, nyoma sem volt a MAD Lions agresszív stílusának az Idézők Szurdokában. Perkznek átengedték Varust a pick/ban fázisban, ő meg köszönte a lehetőséget és hatalmasat carryzett.

VIT vs S04 (Győztes: VIT)

Felfrissített ötössel kezdte meg a nyári szezont, a tavasz utolsó helyezettje. Nji Skarnerje mindig megtalálta a kritikus pillanatokban a jó célpontokat, de 46 percnyi taktikázás kellett, hogy a franciák behúzzák a meccset. Őrült nagy taktikai harc zajlott a szurdokban, de a Schalke 04 nem bírta el, hogy jobban scale-elt ellenfele.

OG vs SK (Győztes: SK)

Nagyon álmosnak tűnt az OG, vagy tényleg ennyire jót tett az SK-nak ZaZee érkezése? A következő napok erre biztos választ adnak, az biztos, hogy se Nukeduck, se Upset nem volt ezen az összecsapáson a helyzet magaslatán. Alphari próbálkozott becsülettel, de nem volt válasz Azirra és Ezrealre. Ahogy telt az idő, úgy került egyre nagyobb hátrányba az OG, a nap meglepetésgyőzelmével az SK Gaming szolgálta ki a rajongóit.

XL vs RGE (Győztes: RGE)

Egyetlen gyilkosságot sem szerzett a megfiatalodott Excel, tökéletes KDA-val, fontos győzelmet szerzett a Rogue. Kryze Kayle választása split pushra volt csak elég, de ennél többet nem tudott hozzátenni csapata teljesítményéhez az újonc. Hans sama nagyot játszott, Európa egyik legjobb lövésze Apheliosszal nem tudott hibázni.

MSF vs FNC (Győztes: FNC)

Hiába vezetett 7000 arannyal Kobbe és csapata, Rekklesnek sikerült belopni a legnehezebb pillanatban a Baront, majd jó pár gyilkosságot is begyűjtöttek Bwipoék, aminek köszönhetően azonnal megfordultak az erőviszonyok. Három lerombolt inhibitor ide, jelentős tárgyelőnnyel rendelkező Kobbe oda, a Fnatic megrázta magát és a nap comebackjével behúzta első győzelmét a szezonban.

Folytatás ma 16:15-től, a mérkőzéseket élőben nézhetitek az Esport1.hu-n és az Esport2tv Twitch csatornánNe feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!