LEC: Három csapat maradt veretlen a második nap végére, de egyikőjük sem a G2 Esports

LEC: Három csapat maradt veretlen a második nap végére, de egyikőjük sem a G2 Esports

A tavaszi bajnok végig alárendelt szerepet játszott a hét mérkőzésén.

Az izgalmak egyre fokozódtak, ahogy a csapatok belerázódtak a LEC 2020-as nyári szezonjának küzdelmeibe. A hét mérkőzésén meglepetés született, a többi győztes csapat "hozta a papírformát". Ez történt a LEC 2020 Summer Split első hetének, második meccsnapján!

S04 vs SK (Győztes: SK)

Az SK semmit sem bízott a véletlenre, ott folytatta, ahol tegnap abbahagyta. Lassan, megfontoltan, tökéletes macroval múlták felül Abbedaggééket, ami azt jelenti, hogy a tabella első helyéről várhatják a mai mérkőzésnapot a németek.

RGE vs MSF (Győztes: RGE)

Nem, nem és nem. Továbbra is keresi önmagát a Misfits Gaming, akiket a sokkal magabiztosabb és összeszedettebb Rogue is két vállra fektetett. Razork látványosan szenvedett, de csak az ő nyakába nem lehet varrni az újabb vereséget. Kobbe nem ilyen bemutatkozásról álmodott.

XL vs MAD (Győztes: MAD)

Átengedték Humanoidék Varust Patriknak, de ennek ellenére nem volt kérdés, hogy melyik csapat az erősebb. Karmával továbbra sem lehet mérkőzést nyerni a LEC-ben, nem úgy Hecarimmal, amit Oromé felső ösvényre hozott el.

FNC vs VIT (Győztes: FNC)

Hyilssang Blitzcrank választása megpecsételte a franciák sorsát, hiába okoztak kellemes csalódást szurkolóiknak az első meccsnapon. Cabochard mindent megpróbált Renektonjával, de ő egyedül kevés volt Selfmade, Nemesis, Rekkles és Hylissang ellen. Bwipótól egy gyengébb teljesítmény is belefért.

G2 vs OG (Győztes: OG)

A hét mérkőzésén elmaradtak az izgalmak, sikerült az Ezreal + Yuumit megállítani Upsetéknek, miközben Alphari szétfarmolta magát Wukong ellen. Fokozatosan növelte előnyét az Origen, ami végül a győzelmet is meghozta számukra. Rá sem lehetett ismerni Nukeduckékra, a G2 Esports azonban elengedheti a Wukong választást a jövőben, mivel a Majomkirállyal eddig egyetlen csapat sem nyert mérkőzést, hiába próbálkoznak vele lelkesen.

A sorozatban harmadik meccsnap 6:15-től kezdődik, a mérkőzéseket élőben nézhetitek az Esport1.hu-n és az Esport2tv Twitch csatornánNe feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!