LEC: Újabb vereség a G2 neve mellett, két csapat maradt veretlen

LEC: Újabb vereség a G2 neve mellett, két csapat maradt veretlen

Jankos Lee Sinje ezúttal is csődöt mondott, begyűjtötte első vereségét az SK Gaming.

A Fnatic, a Rogue és az SK Gaming várhatta vereség nélkül a különleges, vasárnapi mérkőzésnapot. Nem is tudta mind a három csapat megtartani a tökéletes eredményét, de a legnagyobb meglepetést a G2 Esports okozta. Ez történt a LEC 2020 Summer Split első hetének, harmadik meccsnapján!

SK vs MAD (Győztes: MAD)

Átengedték Crownshotnak Varust, de a Senna + Wukong bot lane ezúttal fel tudta venni a versenyt a meta legerősebb ADC hőse ellen. Mindössze 5 halál került az Oroszlánok neve mellé, domináns játékkal, mindössze 28 perc alatt sikerült diadalmaskodniuk.

S04 vs RGE (Győztes: RGE)

Sokáig úgy tűnt, hogy a Rogue magabiztosan behúzhatja zsinórban harmadik győzelmét is, de Innaxe ezt másképp gondolta. A bolgár ADC elképesztően nagyot játszott, de gyakorlatilag 1v9-ezni kényszerült, ezt meg nem bírta el a végjátékban. A nap jelenete így is a S04 lövészéhez köthető.

OG vs MSF (Győztes: MSF)

Gyilkosságban szegény, de roppant szórakoztató meccsen szerezte meg első győzelmét Kobbe a Misfits színeiben. Az Origen a tegnapi G2 elleni győzelem során teljesen más arcát mutatta, ennél többre lesz szükségük Nukeduckéknak, ha szeretnének döntőbe jutni a nyári szezon végén.

G2 vs VIT (Győztes: VIT)

Kellemes meglepetést okozott Cabochard Sion választásával, de neki lett igaza, ugyanis a francia csapat 3 meccs után rendelkezik annyi győzelemmel, mint tavasszal 18 (!) mérkőzés után. A G2 Esports egyszerűen nem tudta, hogy kéne feltörni a túl kemény diót, amibe végül beletört a foguk, a bicskájuk és az egész összeállításuk. Jankosba csak halni járt a lélek, Perkz és Wunder próbálkozott becsülettel, de a csapat hiányzott mögülük. Fejben össze kell szednie magát a világbajnoki ezüstérmesnek, mivel ez a teljesítmény egyelőre nagyon kevés tőlük.

XL vs FNC (Győztes: FNC)

Early game és late game hősöket is pickelt az Excel, de a furcsa taktika nem vált be. Special és Caedrel nem tudta odatenni magát az első 20 percben, Vladimir és Sivir erősödött, de nem tartott addig a meccs, hogy valódi tényezővé váljanak. Magabiztos sikerrel hangolódhat a második hét összecsapásaira Rekkles és csapata, a FNC megérdemelten áll a tabella élén.

Folytatás pénteken, újabb hatalmas rangadókkal. A FNC először a MAD Lions ellen bizonyíthat, majd következik az OG, amíg a Rogue-ra a Vitality és a G2 vár. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki a FNC legjobbja eddig?

  • 8 %
  • 0 %
  • 8 %
  • 50 %
  • 33 %