Hirdetés

Itt az utolsó esély bejutni az egymillió forintos összdíjazású döntőre!

A Magyar E-sport Szövetség még négy további pontszerző versenyt hirdetett meg, és a játékosok mindkét konzolon jelenkezhetnek a Tier 3-as tornákra, azonban ez már tényleg az utolsó esély a továbbjutásra.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: Escape from Tarkov

Hirdetés

December utolsó hetén indult útjára a HUNESZ FIFA Masters, és azóta számtalan versenyen mérettethették meg magukat a játékosok. A több szintű tornákon különböző nyereményeket vihettek haza, illetve minden egyes alkalommal pontokat lehetett szerezni. A cél az volt, hogy mindkét konzolon kiderüljön ki a legjobb 16 játékos, akik bejuthatnak az egymillió forintos összdíjazású fináléra. A koronavírus miatt az offline döntő rendezvénye elmarad, valamint az időpontját is módosították, méghozzá július 4-re. Ez pedig lehetőséget adott további pontszerző selejtezők beiktatására.

A negyedik, egyben utolsó ilyet június 20-án, szombaton rendezik. A Tier 3-mas besorolású verseny két platformon zajlik majd, lehet jelentkezni PS4-en és Xboxon is.

JELENTKEZEK A PS4 VERSENYRE

JELENTKEZEK AZ XBOX ONE VERSENYRE

Itt most csak és kizárólag Masters Pontokért megy a küzdelem. Az összesített ranglistát az alábbi, hivatalos weboldalon tudjátok megtekinteni. Emmellett nem árt tudni, hogy Ultimate Team módban összerakott csapatokkal lehet csak leadni a nevezést, szóval a legfontosabb szabályok a következők:

  • FUT játékmód
  • 86 OVRL rating a csapat erőssége
  • 3 ICON lehet maximum egy csapatban

A meccsek június 20-án 15 órától indulnak, a végén pedig a legjobb 16 kap MP-t. Az első 75, a második 50, míg a harmadik 25-öt, de mindkét platform esetében a legjobb 16 játékost jutalmazzák pontokkal. Az utolsó selejtező után a ponttáblázat frissülni fog, és kiderül melyik 16 játékos jut be az egymillió forint összdíjazású online fináléra.

A döntő időpontja:

  • Július 4

Te ott leszel a versenyen?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Tiboli 1 éve
    G to the G
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés