Ma éjjel bemutatja az EA Sports a FIFA21-et

Ma éjjel bemutatja az EA Sports a FIFA21-et

Az EA Play keretein belül fedik fel a futball játék következő epizódját, és egy kisebb roadmapet is kaptunk augusztusra.

Valószínűleg már sokan várják a FIFA20 kritikus játékélménye után a 21-es számmal ellátott epizódot. Az EA Play miatt viszont már nem is kell olyan sokat várni, hogy lerántsák a leplet az új részről, bár nem árt ezt fenntartásokkal kezelni. Az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján minden bizonnyal csak egy kedvcsináló trailer érkezik, amiben maximum a újdonságokról adnak némi tájékoztatást. Mivel a PlayStation 5 és az Xbox Series X még ebben az évben megjelenik, így a legtöbben azt várják, hogy az új konzolok miatt egy fokkal jobban odateszi magát az EA Sports. Ha nem is teljes mértékben egy next-gen játékot várhatnak a rajongók, az eddig látott sorozatgyártott részek után valamiféle javulást azért csak fel lehet majd fedezni.

A cég megosztotta az első és legfontosabb tudnivalót, sőt egy visszaszámlátók is közzétett, miszerint a FIFA21 első kedvcsinálóját - európai idő szerint - június 18-án, csütörtök éjfélkor mutatják be a nagyérdeműnek. A Next Level elnevezéssel látták el a promót, ami arra enged következtetni, hogy tényleg a következő szintre akarják emelni (majdnem) mindenki kedvenc labdarúgós szimulátorát. Több szempontból is nagy figyelem övezi majd a trailert, illetve a bemutatót, hiszen nem csak a játékmenet fontos, van jó néhány pont, ami pozitív, de akár negatív élményt jelenthet a játékosoknak.

A játékélményen túl a karrier mód is nagyon fontos egyeseknek, de ahogy az látható a Volta is tovább folytatódik és erre is ráfér némi vérfrissítés. Nagy tábora van a Pro Clubsnak is, és jó látni, hogy azért teljes egészében ezt sem felejti el a kiadó, illetve a legnagyobb fókuszt az Ultimate Team kapja majd, és nem csak azért mert ezzel játszanak magasan a legtöbben, de az EA-nek is ez az aranytojást tojó tyúkja. Augusztusban mindegyik szegmensről adnak majd beszámolót valamilyen formában, és akkor kiderül mit is takar pontosan az a Next Level. A legjobb az lenne, ha hosszabb idő után tényleg egy újra élvezhető játékot kapnának a játékosok, és ehhez az új konzolok érkezése jó kiindulópont lehet.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!