Íme az első trailer a FIFA21-ről, és némi információt is megosztottak az újdonságokról

Íme az első trailer a FIFA21-ről, és némi információt is megosztottak az újdonságokról

Egy videós ízelítő mellett kaptunk néhány írott információt is arról, hogy mit várhatunk a FIFA21-től. Ezek alapján tényeg a következő szint közeleg.

Egy online eseményen, az EA Playen keresztül adott életjelet magáról a FIFA21, és egy csöppnyi betekintést kaphattak a rajongók, hogy milyen is lesz a next-gen konzolokon az új futball szimulátor. Azt gyorsan megerősítették, hogy az új epizód világszerte október 9-étől lesz beszerezhető. Ha viszont valaki előrendeli az Ultimate vagy Champion Edition-t , akkor már október 6-ától kipróbálhatja a játékot. Az EA Access (PS4-en és Xbox One-on) és az Origin Access révén a First Trial verzió már október 1-jétől játszható majd az új rész. Ezen felül az a PS4 és Xbox One tulajok számára extra pénzköltés nélkül lehet PS5-re és Xbox Series X-re upgradelni a FIFA21-et. Minden az előző konzolon elért eredményt, jutalmat és csapatot át lehet vinni a következő generációs platformokra.

További információkat is megosztottak a játékkal kapcsolatban, hiszen néhány újításról már most lerántották a leplet:

Kontroller érzékelés

Az új PS5 DualSense kontrollere érzékenyebben reagál majd a karok mozgására és a gombok lenyomására. Ezáltal még inkább át lehet majd élni a meccsek ritmusát és egy fokkal nagyobb ráhatása lesz a játékosnak a történésekre.

Töltés

Kevesebb időre lesz szüksége a játéknak, így gyorsabban betölt a program, a játékosok pedig méghamarabb vethetik bele magukat a találkozóba.

Renderelés és világítás

Egy új rendszert kapott a játék, így ultra-realisztikus futball élményt nyújt a FIFA21, és pontosabban adja át majd a labdarúgás minden szegmensét, mint eddig bármikor.

Játékosok

A next-gen technológia hatására a játékosok fizikája, valamint a dinamikus világításnak köszönhetően az arcok, a hajak, és a mezek még realisztikusabbá válik.

Mozgás

A sportolók valós idejű adatai bekerülnek a Madden animációs motorba, hogy folyékony, atlétikus mozgást hozzon létre gyorsulás, útvonal keresés és irányváltás közben. A továbbfejlesztett animációs technológia a FIFA-ban lehetővé teszi a rendkívül érzékeny és realisztikus játékos mozgást.

Ezen kívül a stadionok hangulatát, az átvezetőket és a meccsek előtti felvezetőket is igyekeznek majd még jobb élménnyé varázsolni, hogy teljes egészében átadja a professzionális futball minden egyes szegmensét.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!