EUNE szerver legjobbja, Paresz: Célom az, hogy EUW szerveren is cáfoljam a károgókat

EUNE szerver legjobbja, Paresz: Célom az, hogy EUW szerveren is cáfoljam a károgókat

A K&H MNEB S2 LoL bajnoka Solo Queue-ban is megcsillogtatta páratlan tehetségét.

A Team Plague-gel K&H MNEB LoL bajnoki címet ünnepelhetett Paresz, néhány napja tovább írta saját történelmét, ugyanis sikerült felérnie az EUNE szerver csúcsára, mint main dzsungeles. A Rank 1 meghódítása természetesen nem volt egyszerű feladat, de a népszerű streamer nem ismert lehetetlent!

Volt-e olyan pillanat, amikor gondolkoztál rajta, hogy nem kell erőltetni, mert úgy sem lesz meg?

"Úgy gondolom,az hogy az egész “utat” végig streameltem, hatalmas nehezítő tényező volt, hiszen késleltetés nélkül követhették az emberek élőben a meccseimet, illetve igyekeztem szórakoztatni, és rengeteg dologra válaszolni a nézőimnek, de soha nem volt olyan pillanat mikor azt gondoltam nem fog sikerülni. Talán ez is lehet az oka, hogy a nehezítő tényezők ellenére is sikerült elérni a Rank1-et."

Mi volt, vagy mik voltak azok a tényezők, amelyek segítettek abban, hogy sikerüljön a Challenger Rank #1?

"A meta úgy gondolom, hogy kedvezett nekem, hiszen mindig is a nagyon agresszív játékstílusomról voltam ismert soloQ-ban és a jelenlegi meta megengedte azt, hogy a jungle akár egyedül carryzen le meccseket az előnyből amit kialakít, és én minden meccsen erre törekedtem."

Mik a további céljaid most, hogy elérted az EUNE szerver csúcsát?

"Célom az, hogy EUW szerveren is cáfoljam a károgókat, és ott is ismét Kihívó legyek, sokadjára. De a legnagyobb célom továbbra is az, hogy szórakoztassam, illetve tanítsam a nézőimet, akik támogatása nélkül ez nem sikerült volna. Ezért egy unranked to Challenger veszi majd kezdetét a streamen, ahol nézőkkel fogok játszani, illetve a háttérben dolgozom oktató jellegű videókon, amik nemsokára a YouTube csatornámra fognak kikerülni."

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted EUW-n is összejön Paresznek a Rank 1?

  • 29 %
  • 59 %
  • 13 %