A karrier mód broken: megtalálták a legdurvábban fejlődő fiatal játékost

Egy FIFA játékos felfedezett egy olyan fiatal játékost a karrier módban, aki valószínűleg a legjobb a játékban.

A FIFA sorozat egyik legjobb időtöltése lehet a karrier mód, és ezen belül kinevelni a saját fiatal játékosainkat, akik később nagy hasznára válhatnak a klubnak. Igazi sztárok születhetnek belőlük vagy szimplán egy rakás pénzért tovább lehet őket adni. Egy felhasználó most a mélyére ásott a dolognak, és felkutatta a legjobb olyan játékost, akit az akadémiáról el lehet indítani a fejlődés útján. Nem volt rest közzétenni eredményét, és ott bemutatta Ewan Rose-t, akinek a statjai őrülten jók, és 24 éves korára a legbrutálisabb futballista válik belőle.

A legtöbb karrier mód játékos szeret kisebb együttesekkel nekivágni egy szezonnak, és sokan a saját erőforrásaikból igyekeznek bajnokcsapatot faragni belőlük. A felfedező a Salford City-t választotta, és velük sikerült felérnie a csúcsra néhány szezont követően. Ez viszont nem jöhetett volna létre anélkül, hogy ne lett volna ott a keretében a játék minden idők legjobbja, a fiatal és rendkívüli tálentum, Ewan Rose. Ez a játékos 24 éves korára 99-es ratinget képes elérni, és emellett 5 csillagos skill moves és 5 csillagos gyengébbik lába is van. Egy kicsit még fokozzuk a teljesítményét, és kiderül, hogy 99-es sebesség mellé 98-as lövés társul. Fizikálisan csak 82-es mutatót ér el, de mivel az egyik legalacsonyabb is a játékban, így talán ez nem is olyan meglepő. Az ára pedig még durvábban az egekbe szökhet, tehát nem igazán van rá nagy esély, hogy elvinnék a csapatból, hiszen a játékos, aki közzétette, egy számot: 703 milliót kóstált 24 éves korára Rose.

Ez annyit tesz, hogy ebből a pénzből körülbelül három Neymart szerezhetünk, és még ezek után is marad egy kis money Erling Haaland megvásárlására. A játékos a kérdések kapcsán elmagyarázta, hogy bár egyes futballisták értékeinek növekedése lenyűgöző, mégsem jó dolog ez, és bizony a karrier mód jelenleg elég broken. Ez azonban nem új keletű dolog, mivel már az új epizód megjelenése után elkezdtek elégedetlenkedni és szerették volna, ha bizonyos dolgokat javítsanak benne.

Bár azóta történtek fejlesztések, és több patchet is kidobott már a fejlesztőcsapat, és közben sikerült fixálniuk a sajtótájékoztatókat, viszont ezek is sokáig várattak magukra, ami már csak azért is bosszantó volt, mert apró-cseprő dolgok tették tönkre a valódi játékélményt.

Ez a játékmód azért fura, mert nagyon sokan szeretik, és rengeteg szezont tolnak le benne, sőt sok esetben bizonyos idő után is visszatérnek hozzá, majd kitalálnak új kihívásokat, hogy feldobják az élményt. Időszerű lenne, ha egy kicsit az EA is több időt és energiát fordítana rá, mert nagyon sokaknak tényleg az egyik legjobb szórakozást jelenti a karrier mód.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!