Legnagyobb  vesztesei a 10.12-es LoL frissítésnek

Legnagyobb vesztesei a 10.12-es LoL frissítésnek

Azt is lehetne állítani, hogy a nerfek jól sikerültek.

Jövő hét szerdán befut a 10.13-as LoL frissítés, amiben Yuumi és Aphelios újabb nerfeket kap, de Ornn, Syndra és Cassiopeia sem menekülhet a fejlesztők elől. Addig is vessetek egy pillantást arra, hogy az előző, azaz a 10.12-es patch mely hősöket érintett a leginkább, ha a győzelmi arányok csökkenéséről van szó. Ezek a karakterek bukták a legnagyobbat a 10.12 érkezésével!

Trundle

A kompetitív metában egyszerűen megkerülhetetlen a Trollkirály, nem véletlen döntött úgy a Riot, hogy szeretnék kicsit faragni azokat a győzelmi mutatókat. A nerf bevált, visszaesett a jungler népszerűsége és ereje is, azonban még mindig egy teljesen játszható szintet képes tartani. Sejuanira, vagy egy full tank összeállításra tökéletes választás a mai napig, hiába nem kap már annyi bónusz mozgási sebességet a W képességéből.

Yasuo

Sokan buffoknak állították be a változtatásokat, de a számok nem őket igazolják. Bár a passzívból kapott pajzs megnövekedett, az alap HP elvesztése igenis fáj a LoL talán leghíresebb hősének. Bónuszként még a Wind Wallt is több ideig tart újratölteni, ez már túl sok volt Yasuónak. A számok nem drasztikusan estek vissza, de érezhető a gyengülés, valószínű a Riot elégedetten nyugtázta, hogy topon, miden és boton is visszaestek a népszerűségi és győzelmi mutatók a jól sikerült nerfek hatására. 

Varus

A szintenkénti AD és a Piercing Arrow AD aránya is csökkent, nem meglepő, hogy a profi meta jelenleg legnépszerűbb lövésze megérezte ezeket a változtatásokat. Bár még mindig flexibilis (Lethalityre és on-hitre is építhető), már nem kötelező tiltás magasabb szinten. 

A 10.12-ben kapott buffok ellenére gyengült Viktor és Senna is, bár nem jelentős mértékben. Valószínű olyanok is játszanak ezekkel a hősökkel, akik még nem elég tapasztaltak velük, de a patch notesban látták, hogy erősödtek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te pickeled vagy bannolod Yasuót ranked meccsen?

  • 20 %
  • 7 %
  • 73 %