Ez most a meta: Ezreal igazából ADC, vagy esetleg tank?

Ez most a meta: Ezreal igazából ADC, vagy esetleg tank?

Ma már nem kell meglepődni azon, hogy egy ADC-t nem lehet két spellből eltakarítani.

Aki jobban beleássa magát a League of Legends kompetitív metájába, annak bizonyára nem okoz meglepetést, hogy jelenleg nincs erősebb ADC Ezrealnél, Varusnál, Apheliosnál és Kalistánál. Előbbi hős talán a legizgalmasabb választás, ugyanis több irányba is lehet építeni a hőst. Van a full AD Ezreal, van a Hybrid Ezreal és van az az Ezreal, amit a KT Rolster csapata előhúzott az LCK legutóbbi fordulójában.

A Gen.G elleni Bo3-as széria első felvonásában Aiming úgy döntött, hogy Ruler (Aphelios) és Clid (Graves) ellen nincs másra szüksége, mint nagy mennyiségű armorra, így könnyedén megnyerheti az 1v1-eket, ha esetleg rossz helyzetben találná magát. Először is megvásárolta az Iceborn Gauntlletet, ami az armor mellett plusz CDR-t, lassítást és manát is biztosít számára. Következett az elmaradhatatlan Death's Dance, amit jelenleg minden ADC-re kötelező megvenni, túlságosan jó statokat és képességeket ad most ez az item. Végül egy Guardian's Angel is megérkezett Aiming gyűjteményébe, ha esetleg egy jól időzített Malphite ulti után túl gyorsan fűbe harapna.

Ezek a tárgyak már önmagukban is elég tankosságot biztosítanak, de ehhez még tegyétek mellé a három Mountain Drake-et és a Mountain Soult. A meccs végére 257 armorral szaladgált, ugrált és sebzett a Szurdokban Ezreal, amivel semmit sem tudott kezdeni Ruler, hiába emlegetik a 200 éves mémeket Aphelios kapcsán. 

A Riot Games valószínűleg árgus szemekkel követi az ADC-k tankosodásának folyamatát, nem véletlen tervezik azt, hogy a 10.13-ban gyengítik a Death's Dance-t

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!