De Bruyne, Benzema és Haaland lapja viszi a prímet az újraindult TOTW-ban

De Bruyne, Benzema és Haaland lapja viszi a prímet az újraindult TOTW-ban

Nem kevés idő telt az a legutóbbi Team of the Week kiadása óta, viszont ez a mostani talán kárpótolja valamelyest a játékosokat.

Már majdnem feledésbe merült a Team of the Week promó, azonban a bajnokságok újraindulásával a nyáron nem, hogy lecsengett, de újra beindult a hét legjobbjainak a kiadása. A 27. csapatban pedig olyan játékosok kaptak helyet, mint De Bruyne, Benzema, Haaland, Zapata, Saint-Maximin vagy Azpilicueta. A koronavírus miatt leálló sportélet az EA Sportsot is arra kényszerítette, hogy beszüntesse ezen kártyák futószalagon történ gyártását, de miután most már a hétvégéken újra van futball, az in-form lapok ismét helyet kaphattak a játékba. És az az igazság, hogy nem is fukarkodtak a játékosokkal, rögtön a 27. kiadás egy elég tetszetős névsort hozott el a rajongók számára, persze a számtalan eddig már kiadott tuti lap mellett ezek lehet eltörpülnek, de aki még nyáron is szeret a játékkal foglalatoskodni, annak elég jó lehetőségeket rejt az új TOTW. Ne feledjük van néhány megkötés a promóval kapcsolatban:

  • Egy játékos két egymást követő héten nem szerepelhet benne
  • A boostolt TOTW lapok megjelenése utáni héten, egy adott játékos alap verziója kikerül a csomagokból
  • A TOTW lapok minden szerdán 7 órától nyithatóak a csomagokból és akkor egy héten át elérhetőek

Külön érdekessége a dolognak, hogy a járvány előtt 17 órakor tették közzé ezeket a teameket, most viszont már 16 órakor kidobták a közösség számára, de egyelőre azt nem tudni, hogy ez lesz-e a jövőbeli trend vagy csak szimplán most elnézték az időt. Mindenesetre az új együttesbe az alábbi játékosok fértek be:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!