Minden az új Infernal és Arcanist hőskinézetekről: Videók, chromák és splash artok

Minden az új Infernal és Arcanist hőskinézetekről: Videók, chromák és splash artok

Új Infernal és Arcanist skinek, Nexus Blitz, Presitge Edition Zoéhoz és rengeteg kozmetikai elem.

A Riot Games nem aprózta el a bejelentéseket az elmúlt órákban. Hivatalosan is leleplezték az Infernal (Pokoli) hőskinézetek 2020-as változatait, bemutatták a teljesen új tematikát, az Arcanistet, valamint elárulták, hogy hamarosan érkezik a szerverekre a Nexus Blitz játékmód, egy teljesen új térképpel. Emellett új ikon és emote is megvásárolható lesz hamarosan, sőt a legnagyobb rajongók számára ismét elkészítettek több tucat Chromát. Végül Zoe titokzatos Prestige Edition skinje sem rejtély többé, a Csillagdeszkákat dobáló lány Tekintély kiadású Arcanist hőskinézettel gazdagodik.

Infernal Karthus - 1350 RP

Az első pokoli mágus befutott, és rögtön térde kényszerítené az egész világot. A fáklya suhintásai és az animációk is nagyon rendben vannak, sajnos maga a hős nem játszható a jelenlegi metában egyetlen ösvényen sem.

Infernal Vel'koz - 1350 RP

Semmi sem állhat a hatalmas, istenszerű lény útjába, akit az Infernalok felemelkedése során idéztek meg. Solo Queue-ban midre és supportnak is választható, de a számok alapján csodát nem szabad várni tőle.

Infernal Kennen - 1350 RP

A pokoli imp az első lángokból született meg. A Shadowfire klánnak egykoron tagja volt, de a nagyobb hatalom érdekében elárulta őket. Vég nélküli káosz és pusztulás vár mindenkire, aki az aprócska hős útjába kerül.

Conqueror Nautilus - 975 RP

Egy különleges csomag részeként is megvásárolható lesz a 10.14-es patchtől kezdődően a meta egyik legnépszerűbb supportjának új skinje. A skin eladásából származó bevételekből a tavaszi szezon bajnokai is részesednek.

Arcanist Kog'Maw - 1350 RP

Az AP buffok miatt megnövekedhet Kog'Maw népszerűsége, de önmagában a kinézet maga is megdobhatja a számokat, mivel a cukiságfaktort megpróbálták vele kimaxolni a grafikusok.

Arcanist Shaco - 1350 RP

A megtévesztés mestere letért a helyes útról, de a bűnözés egyelőre kifizetődőnek tűnik, mivel senki sem tudja elkapni a tőröket dobáló hőst. 

Arcanist Zoe - 1350 RP

Az Arcanist Akadémia egyik legígéretesebb növendékét szólítja a kalandvágy, ami az Idézők Szurdokába vezette őt. Sem a világ nem készült még fel rá, sem ő a világra, de a lelkesedése töretlen.

Prestige Edition Arcanist Zoe - 100 prestige pont

Ismét lehet gyűjtögetni a tekintélypontokat, ugyanis a 2020-as év első 7 és fél hónapjában ez már a harmadik (Coven Zyra, Pulsefire Lucian) Prestige kinézet.

Nexus Blitz

Hamarosan visszatér a népszerű játékmód a kliensbe, egyelőre a fájlok már bekerültek a PBE-re, a LoL hivatalos teszt szerverére. A térkép is megváltozik, egy új, ionai tematikát kap az egész.

Az összes új skin splash artjait, chromáit, a Pengu-versary emote-ot és a Conqueror Nautlius ikont az alábbi galériában találjátok meg!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked melyik Arcanist hőskinézet tetszik a legjobban?

  • 38 %
  • 9 %
  • 7 %
  • 4 %
  • 4 %
  • 38 %