Elvileg megoldották a FUT Champs jutalmak körüli hibákat

Elvileg megoldották a FUT Champs jutalmak körüli hibákat

Kiderült, hogy a FUT Champions jutalmakkal újabb gondok aggódtak, de az EA Sports igyekezett a leggyorsabban reagálni az esetre.

Történt, hogy Xbox One játékosok számára június 24-én nem a korrekt jutalom érkezett meg a játékba, viszont kicsivel több, mint egy nap alatt ezt kijavította az EA Sports. Legalábbis az elmondásuk szerint. Mostanában a játékosok sajnos hozzászokhattak ahhoz, hogy nem megy minden zökkenőmentesen a FIFA20-ban, hiszen több fronton is akadt már probléma in-game, és sajnos ez a rewardokat is komolyan érintette. Eleve sokszor ha jól működik sincsenek kibékülve a versenyzők a kapott extra csomagokkal vagy válaszható kártyákkal.

Ezen a héten a Xboxosoknál a Summer Heat 3 Player Pack nem akard jól működni, sokan meg sem kapták ezt a bónuszt. Nagyjából egy nappal rá ezért rögtön jelezte is a közösség felé a cég, hogy észrevették a problémát.

A hivatalos csatornán tették közzé az alábbi információt:

"Tudunk a problémáról, amely azon játékosokat érinti, akik Xbox-on játszották le a Weekend League-t ezen a héten, de valamilyen okból kifolyólag még nem kapták meg a Summer Heat 3 Player Pack-ot."

Néhány órába ugyan beletelt, de aztán jött az újabb bejegyzés, ami szerencsére már sokkal biztatóbb volt a játékosok számára. Ebben megerősítettek mindenkit, hogy a megfelelő reward eljutott az összes felhasználói fiók számára. Aztán az is előkerült, hogy nem csak az Elitre rankon végző játékosokat érinti ez a dolog.

Erre a tweetre jött válaszként:

"A Gold 2-esek sem kaptak 90-esnél jobb játékosokat, és valószínűleg a Gold 2+ jutalmak is hibásak."

Mások pedig arról panaszkodtak, hogy a Red Player picknél is van valami bibi. A nagyrészét megoldotta már az EA, és teljes gőzzel azon dolgoznak, hogy továbbra is minden megfelelően működjön majd a továbbiakban. Addig viszont, ha bárki bármelyik jutalomnál gondot vesz észre, nem érdemes pánikba esni, mert előbb utóbb megérkezik a korrekt reward, csak idő kérdése.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!