Megérkeztek a LoL kliensbe a COVID-19-hez kapcsolódó jótékonysági tartalmak

Megérkeztek a LoL kliensbe a COVID-19-hez kapcsolódó jótékonysági tartalmak

Új chromák, ikonok és keretek érkeztek a LoL kliensbe.

A COVID-19 továbbra is szedi áldozatait szerte a világban, ezért az összefogásra még mindig hatalmas szükség van. A Riot Games már 4,5 millió dollárt ajánlott fel olyan szervezeteknek és alapítványoknak, amelyek a koronavírus ellen harcolnak időt és energiát nem kímélve. Most az idézők segítségét kéri a League of Legends fejlesztője, ennek apropóján bekerültek a kliensbe a COVID-19 jótékonysági tartalmai.

A közleményvideóban Joe elárulta, hogy a kampány 4 héten keresztül zajlik majd és minden COVID-19-hoz kapcsolódó extra tartalomból származó bevétel közvetlenük a Riot Games Social Impact Foundationhöz kerül. Ez egy nonprofit alapítvány, ami a Riot keretein belül működik és kapcsolatban áll rengeteg másik szervezettel, amelyek a jobb világ megteremtéséért küzdenek. A COVID-19 tartalmak között elérhetőek a Surgeon Shen, Kennen M.D. és Nurse Akali hőskinézetek, a hozzájuk tartozó új chromák, ikonok és keretek. 

A legadakozóbbak, vagyis akik megveszik a Megadonor Bundle-t,  megkapják a "Mega Donor" ikont is, amit valószínűleg semmilyen más módon nem lehet majd megszerezni. A hősök, skinek és kozmetikai elemek nem akciósak, de jó célt szolgálnak és figyelmességet mutatnak a Riot részéről. Ha amúgy is költötök skinekre, gyűjtitek a chromákat és cserélgetitek az ikonokat, akkor ez egy nagyszerű lehetőség nektek, mivel egyszerre gyarapodik a kollekciótok és jótékonykodtok.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!